sve se promijenilo

Ovako je prije 13 godina izgledala naša pjevačica koju nema šanse da danas prepoznate, a i napustila je Hrvatsku te postala majka!

Nikol Bulat Nikol Bulat Zeljko Lukunic/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat - 2 Nikol Bulat - 3 Nikol Bulat - 4 Nikol Bulat - 5 Nikol Bulat - 6 Nikol Bulat - 4 Nikol Bulat - 5 Nikol Bulat - 6 Nikol Bulat - 2 +17 Nikol Bulat - 2 Galerija

Pojavile su se fotografije Nikol Bulat iz 2010. godine kada se odmarala na plaži u Dubrovniku.

Pjevačica Nikol Bulat nekada je bila članica grupe Feminnem i tada je slovila kao jedna od najljepših pjevačica.

Naime, pojavile su se fotografije iz 2010. godine kada je uživala na plaži u Dubrovniku, a na sebi je imala dvodijelni badić s printom američke zastave.

Kosu je nosila u pletenici, a na licu je imala sunčane naočale. Oko vrata je nosila bijelu krunicu, a njezina bombastična i preplanula figura mamila je poglede.

Nikol danas u licu izgleda dosta drugačije i ne poriče da se podvrgnula nekim estetskim zahvatima. Njezina figura i dalje izgleda sjajno, iako je rodila.

Od odlaska iz Feminnema povukla se i iz javnosti te se s devet godina mlađim nogometašem Ivanom Šunjićem preselila u London i ondje živi već godinama.

U Britaniji se posvetila influencerskoj karijeri, a nedavno je na svom Instagramu otkrila i da je postala sretna mama sinčića kojem ime još nije otkrila.

Vezu s Ivanom skriva od očiju javnosti, no koliko je u Londonu sretna i ispunjena, ipak na svoj način pokazuje na Instagramu, gdje je prati više od 97 tisuća obožavatelja.

Podsjetimo, u vrijeme razlaza s bivšim članicama grupe Femminem, Nedom Parmać i Pamelom Ramljak, kružile su priče da se djevojke nisu nikako slagale, pa je tako suradnji došao kraj. Nikol se nakon toga posvetila studiju prava i samostalnoj karijeri. 2011. godine objavila je pjesmu "Strašno ti stojim", koja je neko vrijeme bila hit u domaćim klubovima, a nastala je u suradnji s glazbenim producentom Costijem Ioniteom, koji inače surađuje sa Shakirom.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 +26 Ivana Knoll - 1 Celebrity Zamamni atributi Ivane Knoll jedva su ostali skriveni ispod badića u kojem se izvijala u plićaku, izgleda da je sve bliže kući!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 1 +26 Claudia Rivier Celebrity Najbujnija Slavonka samo je lišćem prekrila najintimnije dijelove tijela: ''Eva i originalni grijeh...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene