Kada se vraća?

Zamamni atributi Ivane Knoll jedva su ostali skriveni ispod badića u kojem se izvijala u plićaku, izgleda da je sve bliže kući!

Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll i Shaquille O'Neil - 1 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 +20 Ivana Knoll - 2 Galerija

Ivana Knoll se javila svojim obožavateljima iz Crne Gore odakle je objavila nekoliko vrućih fotografija i snimaka.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll uskoro bi se trebala nakon nekoliko mjeseci izbivanja vratiti u Hrvatsku, a na svom se profilu na Instagramu pohvalila da ovih dana uživa u Crnoj Gori u koju je doputovala iz Grčke.

Ivana je u pričama na Instagramu podijelila nekoliko fotografija i snimki sa Svetog Stefana, a na kojima se zavodljivo izvija u plićaku i pokazuje svoje atribute zahvaljući kojima se proslavila. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Nedavno je pozirala za svoje društvene mreže s legendarnim košarkašem Shaquilleom O'Nealom, a to joj nije bio prvi susret sa zvijezdama s A-liste. Imala je tako već bliski susret s glumcem Jamiejem Foxxom, s pjevačem Malumom, a partijala je i na zabavi Leonarda DiCaprija.

Na Instagramu je prati više od 3,3 milijuna ljudi, a većinu pratitelja stekla je tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, kada su njezine fotografije u oskudnim navijačkim izdanjima obilazile svijet.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović - 4 Doris Dragović - 5 Doris Dragović - 7 Doris Dragović - 6 +30 Doris Dragović - 8 Nekad i sad Doris Dragović objavila fotografiju u prozirnoj majici kakve je nosila kad je bila mlada, pogledajte to odvažno izdanje u kakvima se više baš i ne pojavljuje

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 1 +26 Claudia Rivier Celebrity Najbujnija Slavonka samo je lišćem prekrila najintimnije dijelove tijela: ''Eva i originalni grijeh...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene