"Jedna od najljepših žena!"

Doris Dragović objavila fotografiju u prozirnoj majici kakve je nosila kad je bila mlada, pogledajte to odvažno izdanje u kakvima se više baš i ne pojavljuje

Doris Dragović Doris Dragović Damjan Tadic/Cropix 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović - 4 Doris Dragović - 5 Doris Dragović - 7 Doris Dragović - 6 Doris Dragović - 8 Doris Dragović - 4 Doris Dragović - 2 Doris Dragović - 3 Doris Dragović, Zorica Kondža Doris Dragović, Zorica Kondža +23 Doris Dragović - 1 Galerija

Doris Dragović je na profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u prozirnoj majici pa dobila niz komplimenata svojih obožavatelja.

Naša glazbena diva Doris Dragović podijelila je na profilu na Instagramu fotografiju iz nekih prošlih dana i pokazala kako njezina ljepota s godinama ne blijedi, a sve je dodatno zaintrigirala prozirna majica u kojoj na njoj pozira.

"Svaki čovjekov dan nosi puno izazova. Ponude je uvijek puno, a izbora malo. Osobno gledam uvijek gdje su uska vrata… Tuda idem. Na ta uska vrata. Stoga, da, vjera me je uvijek vukla, čak i ako sam posustajala", napisala je Doris uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dorotea Budimir (@dorisdragovic.official)

"I prije i sada jedna od najljepših žena, ali ono što je ljepše od toga, to je teško nadmašiti, tvoj predivni glas", "Oduvijek lijepa dama s izuzetno divnim glasom", "Oduvijek najljepša žena na estradi", "Kraljica", "Prelijepa Doris, glazbena diva", komentirali su njezini pratitelji.

A njezini obožavatelji će za nekoliko mjeseci imati priliku uživati u glazbenom spektaklu, točnije dva velike koncerta u Areni Zagreb koje će održati krajem studenog.

Doris je u mjesec i pol dana uspjela rasprodati zagrebačku Arenu, karata za 25. studenog više nema, ali zbog velikog interesa omiljena pjevačica svih generacija najavila je još jedan koncert koji će se održati dan kasnije, u nedjelju 26. studenog.

''Što da vam kažem osim hvala vam, veliko hvala! Srce mi je kao kuća i jedva čekam, jedva čekam – pjevat ćemo uglas. Ja doista volim svoju publiku i drago mi je što ovoga puta imam mogućnost ispuniti im želju i održati dva koncerta. Vidimo se u Areni'', poručila je Doris za bravo! radio, koji ujedno stoji i iza organizacije koncerta.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Seifert Marijana Seifert, Ivo Kovačević Marijana Seifert Maja Kovačević +15 Maja Kovačević - 3 Celebrity ''Ubijena je, na Sljemenu je, nalazi se na stazi 9!'' Sestra nestale Marijane iz Big Brothera šokirala objavom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 1 +26 Claudia Rivier Celebrity Najbujnija Slavonka samo je lišćem prekrila najintimnije dijelove tijela: ''Eva i originalni grijeh...''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene