''Srce mi je kao kuća!''

Doris Dragović rasprodala Arenu Zagreb pa najavila još jedan koncert: ''Pjevat ćemo svi uglas!''

Doris Dragović - 2 Doris Dragović - 2 Pixsell 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović - 2 +0 Doris Dragović - 1 Galerija

Naša glazbena diva Doris Dragović rasprodala je Arenu Zagreb pa odmah najavila i novi datum koncerta, dan poslije prvog, a ponos i sreću nakon tih vijesti nije skrivala.

Glazbena diva Doris Dragović u mjesec i pol uspjela je rasprodati zagrebačku Arenu, karata za 25. studenog više nema, ali zbog velikog interesa omiljena pjevačica svih generacija najavila je još jedan koncert koji će se održati dan kasnije, u nedjelju 26. studenog.

''Što da vam kažem osim hvala vam, veliko hvala! Srce mi je kao kuća i jedva čekam, jedva čekam – pjevat ćemo uglas. Ja doista volim svoju publiku i drago mi je što ovoga puta imam mogućnost ispuniti im želju i održati dva koncerta. Vidimo se u Areni'', poručila je Doris za bravo! radio, koji ujedno stoji i iza organizacije koncerta.

Drugi koncert bio je želja mnogih, a sada će se i ostvariti. Obožavatelji su doista željni nota koje su već stekle status evergreena, kao što su Marija Magdalena, Malo mi za sriću triba, Željo moja i brojnih drugih. Dvadeset tisuća ljudi prije četiri godine pjevalo je kao jedno, a tražila se i karta više. Ulaznice za 25. studenog rasprodane su gotovo pola godine prije koncerta, zato svoje mjesto u najvećoj hrvatskoj Areni, na zagarantiranom spektaklu koji pripremaju Doris Dragović i bravo! radio osigurajte na vrijeme preko bravo! aplikacije i web-stranice bravo!.

A kako je to izgledalo 2019. godine, pogledajte OVDJE.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene