što reći na ovo..

Najbujnija Slavonka samo je lišćem prekrila najintimnije dijelove tijela: ''Eva i originalni grijeh...''

Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier - 7 Claudia Rivier - 6 Claudia Rivier - 5 +20 Claudia Rivier - 3 Galerija

Bujna Slavonka Claudia Rivier uskočila je u ulogu prve žene na svijetu Eve pa svoje atribute sakrila samo lišćem dok je u rukama držala zmiju.

Atraktivna Hrvatica koja je u središte medijske javnosti stigla zbog svojih bujnih grudi sada je novom fotografijom opet podigla prašinu.

Naime, Claudia Rivier uskočila je u ulogu Eve, prve žene na svijetu prema kršćanskim vjerovanjima, a svoje grudi i najintimnije dijelove sakrila je samo lišćem smokve.

U jednoj ruci držala je jabuku, dok joj je u drugoj bila velika žuta zmija koja je glavu okrenula prema Claudijinoj nozi.

''Eva i originalni grijeh'', napisala je u opisu fotografija Slavonka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Rivier (@claudiarivier)

Claudia na Instagramu ima više od milijun pratitelja, a zbog svojih nevjerojatno bujnih grudi, za koje tvrdi da su prirodne, stekla je i svjetsku popularnost.

"Ni u milijun godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji niti sam radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo što drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih... I dodatnih 30 kilograma", napisala je jednom prilikom Claudia na svojem profilu na Instagramu, uz fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala kao tinejdžerica.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Seifert Marijana Seifert, Ivo Kovačević Marijana Seifert Maja Kovačević +15 Maja Kovačević - 3 Celebrity ''Ubijena je, na Sljemenu je, nalazi se na stazi 9!'' Sestra nestale Marijane iz Big Brothera šokirala objavom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Danijela Dvornik - 1 Ella Dvornik i Danijela Dvornik - 3 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 2 +26 Ella Dvornik Zanimljivosti Ella Dvornik pokazala kako se zabavlja kod majke na Braču nakon objave o razvodu: "Neka ljudi vide da nešto radiš, da učiš!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene