nešto je skoro izvirilo...

Slavonka o čijim grudima se ne prestaje pričati i ovoga je puta bujne atribute jedva ugurala u gornji dio badića!

Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 5 Claudia Rivier - 6 Claudia Rivier - 7 Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +19 Claudia Rivier - 2 Galerija

Claudia Rivier svakodnevno objavljuje nove golišave fotografije.

Slavonka Claudia River, o čijim su oblinama pisali čak i svjetski mediji, pozirala je na luksuznoj jahti u dvodijelnom rozom bikiniju.

U gornji rebrasti dio uspjela je sakriti samo dio gdje se nalaze bradavice, dok je ostatak izvirivao van.

Poglede je mamio i njezin isklesani trbuh, ali i zavodljivi pogled.

"Bebo, ja stižem", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Rivier (@claudiarivier)

"Goriš", "Blistaš", "Wow", "Obaraš", "Predivna djevojka", "Ljepotica", "Evo me, stižem ti", pisali su joj pratitelji.

Claudia na Instagramu ima više od milijun pratitelja, a zbog svojih nevjerojatno bujnih grudi, za koje tvrdi da su prirodne, stekla je i svjetsku popularnost.

"Ni u milijun godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji niti sam radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo što drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih... I dodatnih 30 kilograma", napisala je jednom prilikom Claudia na svojem profilu na Instagramu, uz fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala kao tinejdžerica.

Za naš portal otkrila je kako ljudi reagiraju kada je sretnu uživo.

"Reakcije su različite, žene se uglavnom zgražaju, a muškarci se udaraju laktovima", kazala je, ali je istaknula i da se ne može sjetiti da je imala neugodnih situacija.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput 2010. godine - 7 Maja Šuput 2010. godine - 8 +30 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput iznenadila opravom u kakvoj je stvarno vidimo jako rijetko, a zbog ovog outfita usporedili su je s lutkom koju je nemoguće izbjeći ovih dana!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Rade Šerbedžija in magazin: Rade Šerbedžija - 4 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 2 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 3 +20 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 5 Celebrity Osvanula rijetka fotografija Rade Šerbedžije s prvom suprugom, čijoj su se ljepoti svi divili, a nakon razvoda snašla ju je tragična sudbina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene