prati je više od milijun ljudi!

Slavonka koju su proslavile raskošne obline počastila je fanove golišavim prizorima iz kuhinje: ''Chef je rekao da sam ja glavno jelo!''

Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 4 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 6 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 7 Claudia Rivier - 5 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier +21 Claudia Rivier Galerija

Claudia Rivier ušla je u ulogu seksi kuharice pa odradila fotošuting u kuhinji, unatoč velikoj kapici na glavi u prvi su plan ipak dolazile njezine bujne grudi.

Jedna od najpoznatijih Slavonki Claudia Rivier uskočila je u ulogu seksi kuharice pa pratitelje počastila novim fotografijama iz kuhinje.

Claudia je za Instagram pozirala u ružičastom kupaćem kostimu, a na sebi je nosila još samo gaćice i kuharsku kapu koja je bila velika, ali svejedno nije do izražaja dolazila od bujnih grudi koje je stavila u prvi plan.

Rivier je objavila dvije fotografije, uz prvu je napisala: ''Chef je rekao da sam ja glavno jelo'', a drugi je opis također bio kreativan: ''Poslužujem tvoje najdraže jelo večeras…''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Rivier (@claudiarivier)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Rivier (@claudiarivier)

Claudiju na Instagramu prati više od milijun ljudi, a zbog svojih nevjerojatno bujnih grudi, za koje tvrdi da su prirodne, stekla je i svjetsku popularnost.

"Ni u milijun godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji niti sam radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo što drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih... I dodatnih 30 kilograma", napisala je Claudia na svojem profilu na Instagramu uz fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala kao tinejdžerica.

Mlada Slavonka nametnula se i kao jedna od najseksi navijačica Hrvatske tijekom Svjetskog prvenstva u Katru i opaka je konkurencija Ivani Knoll.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kaya Ostojić - 2 Kaya Ostojić - 4 Kaya Ostojić - 1 Kaya Ostojić - 3 +25 Kaya Ostojić - 1 Celebrity Pogledajte u čemu se srpska pjevačica prošetala Stradunom u ranim jutarnjim satima, nesvakidašnjem prizoru svjedočili su samo rijetki prolaznici

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 14 Silvia Dvornik Silvia Dvornik - 2 +34 Silvia Dvornik Celebrity Pecotićevu partnericu usporedili s Barbie zbog bikinija, a poglede je posebno privlačio isklesani dio tijela!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene