nije za svačije oči

Navijačko izdanje bujne Slavonke jedno je od najgolišavijih koje smo vidjeli, samo malo toga ostalo je skriveno od pogleda!

Claudia Rivier Claudia Rivier Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 +9 Claudia Rivier Galerija

Claudia Rivier spremna je za utakmicu Hrvatske i Nizozemske, a njezino navijačko izdanje jednostavno morate vidjeti.

Slavonka Claudia River, o čijim su oblinama pisali čak i strani mediji, zapalila je društvene mreže svojim seksi navijačkim izdanjem za utakmicu Hrvatske i Nizozemske.

Claudia je pozirala u minijaturnom gornjem dijelu badića s uzorkom šahovnice, koji nikako nije mogao prekriti njezine bujne grudi i zaklonio je samo ključne dijelove.

"Znate za što je vrijeme", napisala je uz fotografiju, a uslijedila je lavina komentara.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Claudia Rivier (@claudiarivier)

"Wow", "Tako seksi", "Miss Hrvatske", "Fantastična", pisali su joj oduševljeni pratitelji.

Claudiju na Instagramu prati preko milijun ljudi, a zbog svojih nevjerojatno bujnih grudi, za koje tvrdi da su prirodne, stekla je i svjetsku popularnost.

"Ni u milijun godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji niti sam radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo što drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih... I dodatnih 30 kilograma", napisala je Claudia na svojem profilu na Instagramu uz fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala kao tinejdžerica.

Za naš portal otkrila je kako ljudi reagiraju kada je sretnu uživo.

"Reakcije su različite, žene se uglavnom zgražaju, a muškarci se udaraju laktovima", kazala je, ali je istaknula i da se ne može sjetiti da je imala neugodnih situacija.

Mlada Slavonka nametnula se i kao jedna od najseksi navijačica Hrvatske tijekom Svjetskog prvenstva u Katru i opaka je konkurencija Ivani Knoll.

Utakmicu Hrvatske i Nizozemske u polufinalu Lige nacija pratite na Novoj TV od 20:45 sati.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 4 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 +25 Georgina Rodriguez - 7 Zanimljivosti Procurili detalji tajnog ugovora Ronalda i Georgine, evo što će joj pripasti ako je on odluči ostaviti!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 Franka Batelić u Italiji - 6 Franka Batelić u Italiji - 5 +26 Franka Batelić u Italiji - 4 Celebrity Franka Batelić iz frizerskog salona izašla je s promjenom kakvu si nije željela pa pokazala novi imidž!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene