I tako do kraja života...

Procurili detalji tajnog ugovora Ronalda i Georgine, evo što će joj pripasti ako je on odluči ostaviti!

Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 4 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 7 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 4 +19 Georgina Rodriguez - 5 Galerija

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez navodno su potpisali ugovor o podjeli imovine u slučaju da prekinu vezu.

Nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez jedan su od najpopularnijih parova današnjice i dok cijeli svijet iščekuje hoće li je on odvesti pred oltar, procurile su informacije o tome što će se dogoditi ako prekinu vezu.

Prema pisanju španjolskih medija, Georgina i Cristiano sklopili su ugovor prema kojem će ona dobiti pozamašnu novčanu svotu i imovinu. Točnije, pripast će joj vlasništvo nad njihovom obiteljskom kućom u Madridu - La Finca i do kraja života trebala bi na račun primati sto tisuća eura.

Forbes je početkom svibnja proglasio Ronalda najplaćenijim sportašem na svijetu, a njegova godišnja zarada ove godine premašila je vrtoglavih 109 milijuna funti. On i Georgina zajedno su od 2016. godine, a zajedno imaju dvoje biološke djece, Alana Martina i Bellu Esmeraldu, i troje koje im je rodila surogat-majka, Cristiana Ronalda Jr.-a te blizanaca Eve i Matea.

Ugovor prema kojem bi Georgina trebala steći vlastito bogatstvo temelji se na tome što je ona prema zakonu majka svih petero djece, a ne samo biološkim kćerima.

Nedavno su počele kružiti glasine da su prekinuli vezu jer je Ronaldo postao umoran od neobuzdanog trošenja svoje partnerice, ali njegova majka Dolores te je tvrdnje proglasila lažnima.

Par se ovih dana našao u središtu pozornosti nakon što se proširila snimka u kojoj Cristiano koluta očima na Georginu. Naime, nju je netko upitao bi li se udala za Cristiana, na što je ona odgovorila "naravno", a on iznenađeno reagirao, a sve su zabilježile i kamere. Prema pisanju stranih medija, tako je reagirao jer je prije svega ostao zatečen što je Georgina uopće odgovorila na to pitanje.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović i Goran Mećava +14 Sanja Vejnović - 1 Celebrity Jedna od najljepših domaćih glumica u izlasku s bivšim mužem, držali su se za ruke i nisu skidali osmijeh s lica!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 1 Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek +27 Salma Hayek Celebrity Salma Hayek pružila je pratiteljima najbolji pogled na svoju nevjerojatnu figuru, a oni se pitaju: ''Ima li ova žena ikad lošu fotku?''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene