Video je postao hit!

Pogledajte Ronaldov izraz lica kada je shvatio o čemu njegova Georgina priča, baš mu nije bilo svejedno

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Screenshot/Platforma X 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 4 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez - 7 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez - 1 +20 Georgina Rodriguez - 1 Galerija

Internetom se proširila snimka u kojoj Cristiano Ronaldo koluta očima na svoju partnericu Georginu Rodriguez.

Nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez stigli su u Madrid kako bi on promovirao svoj novi posao, što je privuklo ogroman interes javnosti.

Naime, Cristiano se odlučio okušati u posao s proizvodnjom i prodajom alkalne mineralne vode, a na njezinoj promociji došlo je do zanimljive situacije kada su novinari lijepoj Georgini postavili pitanje, skroz nevezano uz to.

Naime, netko ju je upitao bi li se udala za Cristiana, na što je ona odgovorila "naravno", na što je on iznenađeno reagirao, a sve su zabilježile i kamere. Prema pisanju stranih medija tako je reagirao jer je prije svega ostao zatečen što je Georgina uopće odgovorila na to pitanje.

Georgina i Ronaldo zajedno maju kćeri Bellu Esmeraldu i Alanu Martin, koje su njihova biološka djeca, dok su nogometašu surogat majke rodile još i blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora. Par je, nažalost, u travnju prošle godine izgubio sina, koji je preminuo pri porodu. O njihovim se zarukama špekuliralo već nekoliko puta i kružile su glasine, no nogometaš zasad još ipak nije kleknuo pred svoju ljepoticu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 4 Fani Stipković i Fernando Hierro - 5 +27 Fani Stipković i Fernando Hierro - 3 Celebrity Fani Stipković oglasila se prvi put od objave sretnih vijesti pa ponosno pokazala trudnički trbuščić!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić +25 Petar Grašo i Nina Badrić Celebrity Grašo tijekom promocije Danijeline knjige potvrdio vijest koja je obradovala njegove obožavatelje: "Ćaća i mater!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene