Lijepa trudnica!

Fani Stipković oglasila se prvi put od objave sretnih vijesti pa ponosno pokazala trudnički trbuščić!

Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 5 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 4 Fani Stipković i Fernando Hierro - 5 Fani Stipković i Fernando Hierro - 3 Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Fani Stipković i Fernando Hierro - 4 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 +21 Fani Stipković - 7 Galerija

Fani Stipković objavila je prve fotografije s trudničkim trbuščićem otkako je otkrila da je u drugom stanju, ružičasta haljina savršeno je istaknula njene trudničke obline.

Naša sportska novinarka Fani Stipković objavila je prve fotografije otkako je otkrila da je trudna sa svojim partnerom Fernandom Hierrom, a reakcije na lijepu trudnicu ne prestaju stizati.

Fani je pozirala na ulicama Madrida u ružičastoj uskoj haljini koja je pratila njezine trudničke obline, a u rukama je držala i svog psića.

''Kako si mi nedostajao Madrid'', napisala je u opisu fotografija pa otkrila da se nedavno vratila u veliki grad u kojem već godinama gradi svoju novinarsku karijeru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Vijest o njenoj trudnoći svi su dugo čekali, a nedavno je ovu sretnu novost podijelila na Instagramu te pratiteljima uljepšala dan.

"Stiže naš najveći blagoslov kao kruna ove velike ljubavi. Ne možemo dočekati da te zagrlimo anđele", napisala je Fani uz video koji je podijelila na profilu na Instagramu, a u kojem je ponosno pokazala trudnički trbuh.

Fani je s 55-godišnjim Fernandom u vezi dulje od dvije godine, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Nakon toga potvrdili su da su par, a navodno su se i zaručili. Mediji su šuškali da će prošlo ljeto stati pred oltar, i to na njezinoj rodnoj Korčuli, na kojoj su proveli neko vrijeme, ali to se nije dogodilo, pa svi s nestrpljenjem očekuju kad će dvojac izreći sudbonosno da.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić +25 Petar Grašo i Nina Badrić Celebrity Grašo tijekom promocije Danijeline knjige potvrdio vijest koja je obradovala njegove obožavatelje: "Ćaća i mater!"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner i Marko Duvnjak - 1 Ana Rucner i Marko Duvnjak - 2 Ana Rucner i Marko Duvnjak - 3 Ana Rucner i Marko Duvnjak - 4 +18 Ana Rucner i Marko Duvnjak - 5 Celebrity Ana Rucner s dečkom objavila velike novosti, odlučila je okrenuti novu stranicu nakon 12 godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene