kruna velike ljubavi!

Fani Stipković u 41. godini čeka prvo dijete, sretnu vijest objavila je u predivnom videu!

Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Fani Stipković/Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković i Fernando Hierro - 4 Fani Stipković i Fernando Hierro - 3 Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Fani Stipković i Fernando Hierro - 5 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 5 Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Fani Stipković Fani Stipković - 3 +15 Fani Stipković i Fernando Hierro Galerija

Fani Stipković i Fernando Hierro čekaju prvo dijete, a vijest su objavili na društvenim mrežama.

Naša poznata novinarka Fani Stipković i njezin zaručnik Fernando Hierro čekuju prvo dijete, a sretnu su vijest objavili na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Dobile su najljepše poklone Naše poznate novopečene mame sa svojim tek rođenim bebama pozirale su pored ukrašenih jelki, njihovi božićni outfiti sve su raznježili!

"Stiže naš najveći blagoslov kao kruna ove velike ljubavi. Ne možemo dočekati da te zagrlimo anđele", napisala je Fani uz video koji je podijelila na profilu na Instagramu, a u kojem je ponosno pokazala trudnički trbuh.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fernando Ruiz Hierro (@fernandohierro)

"Aaaa čestitam od srca ljubavi", "Čestitke od srca", "Plačem", "Čestitke paru", komentari su njihovih pratitelja. 

Fani je s 55-godišnjim Fernandom u vezi dulje od dvije godine, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Nakon toga potvrdili su da su par, a navodno su se i zaručili. Mediji su šuškali da će prošlo ljeto stati pred oltar, i to na njezinoj rodnoj Korčuli, na kojoj su proveli neko vrijeme, ali to se nije dogodilo, pa svi s nestrpljenjem očekuju kad će dvojac izreći sudbonosno da.

Fani je jednom priliko i sama ispričala kako je počela njihova ljubavna priča.

"Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe", ispričala je za španjolski časopis Vanitatis.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 5 Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Mateo Cvenić +27 Tara Thaller - 5 Celebrity Razvodi se jedna od najljepših Hrvatica poslije samo godinu i pol braka: ''Pokušali smo ga spasiti, ali želim reći...''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Danielle Lloyd - 6 Danielle Lloyd - 5 Danielle Lloyd - 4 Danielle Lloyd - 3 +16 Danielle Lloyd - 2 Celebrity Ova žena danas je majka petero djece, a u prošlosti se susrela sa situacijom koja joj je ugrozila život: ''Umalo sam umrla''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene