Potpuno neočekivano!

Razvodi se jedna od najljepših Hrvatica poslije samo godinu i pol braka: ''Pokušali smo ga spasiti, ali želim reći...''

Tara Thaller i surpug Faris Tara Thaller i surpug Faris Screenshot 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 5 Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller - 5 Tara Thaller - 4 Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 2 Tara Thaller Tara Thaller - 1 +21 Tara Thaller - 2 Galerija

Fanovi naše glumice i bivše natjecateljice ''Plesa sa zvijezdama'' Tare Thaller ostat će vrlo razočarani viješću da se Tara i njezin suprug Faris Pinjo rastaju.

Naša lijepa glumica i bivša natjecateljica ''Plesa sa zvijezdama'', 25-godišnja Tara Thaller i njezin suprug Faris Pinjo rastaju se nakon godinu i pol braka.

Pogledaj i ovo Faris Pinjo - 2 "Oživio si ga!" Završio je bez glasa i na injekcijama, ali to nije umanjilo njegovu genijalnost: Što god da se u životu događa, show must go on!"

Ova vijest odjeknula je domaćim medijima, a bosanskohercegovački glazbenik ekskluzivno je za Večernji list potvrdio tu vijest.

''Istina je, Tara i ja zajednički smo donijeli ovu odluku. Pokušali smo spasiti brak, no brojne poslovne obveze koje smo oboje imali proteklih mjeseci jednostavno su dovele do toga da smo se međusobno udaljili. Znam da će ovo biti medijski zanimljiva tema i oboje smo javne osobe, pa nam je jasan i interes javnosti, no želim reći da smo brak okončali bez gorčine, bez negativnih emocija i bez raščlanjivanja krivice. Imali smo i divnih zajedničkih trenutaka i siguran sam da smo na njima oboje zahvalni, ali sada je jednostavno došlo vrijeme da krenemo svatko svojim putem'', rekao je Pinjo.

Našu glumicu još čekamo za komentar.

Ova vijest rastužit će brojne njihove fanove, koji to nikako nisu mogli očekivati, a prije samo nekoliko tjedana Faris je svoju Taru nekoliko puta došao bodriti i u ''Plesu sa zvijezdama'', gdje ju je pratio iz publike.

"Tara i ja upoznali smo se 2019. godine za vrijeme Sarajevo Film Festivala i onda smo zajedno bili na Akademiji. Kod Tare me prvo, naravno, privukla ljepota, a onda kasnije kad sam je upoznao, kad sam vidio koliko je dobra i jednostavna, jackpot", ispričao je Faris, a i Tara je otkrila kako je znala da je on onaj pravi.

"Presudno mi je bilo to što sam s njim mogla biti sto posto svoja", priznala je, a da joj je zbilja najveća podrška, Faris je dokazao i sljedećom izjavom.

"Tara je u plesu fantastična i volio bih da pobijedi'', poručio je tada.

Tara i Faris vjenčali su se u tajnosti krajem prosinca 2021. godine, a sretnu vijest tada su objavili na Instagramu. Međutim, njihov brak počeo je u tajnosti, ali razvod će ipak proći pod svjetlima reflektora.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Thaller (@tara.thaller)

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 3 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 2 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 4 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 5 +19 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 6 Celebrity Ibrahimović godinama obožava 11 godina stariju plavušu, a evo koja se njegova izjava o ženama iz jednog intervjua i dandanas prepričava!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput - 3 Celebrity Evo kako je maleni Bloom reagirao na poklone koje je Franka Batelić poslala njegovoj mami Maji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene