talentiran par

Suprug jedne od naših najljepših glumica ne pojavljuje se često u javnosti, no sada je imao baš poseban povod!

Faris Pinjo Faris Pinjo Jakov Prkic/Cropix 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Faris Pinjo Faris Pinjo Tara Thaller i surpug Faris Tara Thaller - 5 Tara Thaller, glumica Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Tara Thaller, Nina Mia Čikeš i Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 +12 Tara Thaller Galerija

Faris Pinjo, suprug glumice Tare Thaller, predstavio je pjesmu s kojom će nastupiti na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

U Splitu je održano predstavljanje novih autorskih skladbi i izvođača natjecateljske Večeri mladih izvođača Splitskog festivala koja je na programu 30. lipnja, a među njima je i suprug naše lijepe glumice Tare Thaller, Faris Pinjo.

Pogledaj i ovo Tara Thaller - 1 Baš joj pristaje! Domaća glumica koju prati pridjev najljepše pokazala je novi imidž, dosad je skrivala da ovako izgleda u svom prirodnom izdanju!

Bosanskohercegovački glumac i glazbenik na događaju je izveo pjesmu s kojom će se predstaviti na festivalu, a supruga Tara ovaj put nije mogla biti uz njega, jer u Zagrebu vrijedno trenira za svoj sljedeći nastup u showu "Ples sa zvijezdama".

Faris svoju suprugu vjerno bodri u showu, a ovaj samozatajni par je u jednoj emisiji otkrio i detalje svoje romanse.

"Tara i ja upoznali smo se 2019. godine za vrijeme Sarajevo Film Festivala i onda smo zajedno bili na Akademiji. Kod Tare me prvo, naravno, privukla ljepota, a onda kasnije kad sam je upoznao, kad sam vidio koliko je dobra i jednostavna, jackpot", ispričao je Faris, a i Tara je otkrila kako je znala da je on onaj pravi.

"Presudno mi je bilo to što sam s njim mogla biti sto posto svoja", priznala je, a da joj je zbilja najveća podrška, Faris je dokazao i sljedećom izjavom.

"Tara je u plesu fantastična i volio bih da pobijedi'', poručio je tada.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tara Thaller (@tara.thaller)

Tara i Faris vjenčali su se u tajnosti krajem prosinca 2021. godine, a sretnu vijest tada su objavili na Instagramu.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica Boris Rogoznica Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson - 1 +21 Marko Perković Thompson Celebrity Nakon dugo vremena osvanula Thompsonova fotografija, objavio ju je Boris Rogoznica, i to posebnim povodom

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner - 1 Kendall Jenner - 3 Kendall Jenner - 2 Kendall Jenner +13 Kendall Jenner Celebrity Nikome nije jasno što to uopće ima na sebi, ali je baš potpuno prozirno i vidi se stvarno sve!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene