poslije teškog perioda

Nakon dugo vremena osvanula Thompsonova fotografija, objavio ju je Boris Rogoznica, i to posebnim povodom

Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson/Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica Boris Rogoznica Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson - 1 Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson - 3 Marko Perković Thompson - 4 Marko Perković Thompson - 2 Marko Perković Thompson +15 Pjevač Marko Perković Thompson (Foto: IN Magazin) Galerija

Boris Rogoznica objavio je na Instagramu fotografiju s Markom Perkovićem Thompsonom, kojeg u javnosti dugo nismo vidjeli.

Naš pjevač Boris Rogoznica pohvalio se svojim pratiteljima na Instagramu da je imao priliku zapjevati na krizmi kćeri svojega kolege Marka Perkovića Thompsona, Dive Marije, te je objavio fotografije na kojima zajedno poziraju.

Pogledaj i ovo Boris Rogoznica svakako je zanimljivo! Boris Rogoznica pohvalio se novim poslom: ''Na prvu možda zvuči neobično i teško ga je povezati sa mnom, ali...''

"Velika mi je čast bila nastupati na privatnoj proslavi obitelji Perković", napisao je Boris uz objavu, pa otkrio da je jedan od gostiju bio i Mate Bulić, koji se uspješno oporavio od teških posljedica koronavirusa, a kojeg s Thompsonom povezuje kumstvo. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Boris Rogoznica (@boris_rogoznica)

Thompson se u javnosti nije pojavio dugo, i to nakon što je njegov sin Ante Mihael prije godinu dana završio u bolnici i obitelj otada prolazi kroz teške trenutke, a njegovo stanje trenutačno nije poznato.

Pjevač se na društvenim mrežama samo nekoliko puta javio dirljivim stihovima i porukama kojima je poželio što skorije ozdravljenje sinu, a za Antu se i molilo te je molitva objavljena na društvenim mrežama. Osim sina Ante, Marko i njegova supruga Sandra Perković imaju još blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski - 6 +20 Emily Ratajkowski - 5 Celebrity Bogati dekolte u prozirnoj haljini lako je upadao u oči, ali tek kad se okrenula, imalo se što vidjeti!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka i Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 +23 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Celebrity Ćorluka pokazao što je radio za Prvi maj, a Franka je zbog njegove objave postala hit na društvenim mrežama!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene