Opa!

Bogati dekolte u prozirnoj haljini lako je upadao u oči, ali tek kad se okrenula, imalo se što vidjeti!

Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski - 6 Emily Ratajkowski - 5 Emily Ratajkowski - 4 Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski i Ashley Graham +14 Emily Ratajkowski - 3 Galerija

Emily Ratajkowski nije propustila ovogodišnje izdanje Met Gale, a potrudila se istaknuti baš sve svoje atribute.

Slavna manekenka Emily Ratajkowski malo je toga ostavila mašti kada se pojavila u crnoj prozirnoj haljini na službenoj zabavi nakon Met Gale u New Yorku.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 5 pohvalila se tijelom Ovih nekoliko špagica trebalo bi predstavljati kupaći kostim, no teško je to reći s obzirom na sve što se vidi u njemu

31-godišnja Emily pritom je naglasila bogati dekolte, ali i bujnu pozadinu u minijaturnim tangicama koje su se jasno vidjele ispod prozirne tkanine.

Na samoj Met Gali pojavila se u nešto glamuroznijem izdanju, ali dekolte se i tada našao u prvom planu i malo tko je mogao skinuti pogled s nje.

Met Galu 2023. nisu propustile najpoznatije svjetske face, od Kim Kardashian, Serene Williams, Jareda Leta, Rite Ore, Emily Ratajkowski i drugih.

U skladu s tradicijom koja traje od 1948. godine, događaj je održan prvog ponedjeljka u svibnju, a fanovi su mogli pratiti razvoj događaja u stvarnom vremenu preko prijenosa uživo na Vogueu. Ovogodišnja tema bila je "Karl Lagerfeld: Linija ljepote", inspirirana pokojnim njemačkim dizajnerom, koji je bio dugogodišnji kreativni direktor Chanela, a preminuo je 2019. u 85. godini.

Odluka o odavanju počasti Karlu izazvala je kontroverze s obzirom na mnoge uvredljive primjedbe koje je dao tijekom godina, od kritiziranja pokreta #MeToo do protivljenja istospolnim brakovima i punijim ženama.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka i Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 +23 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Celebrity Ćorluka pokazao što je radio za Prvi maj, a Franka je zbog njegove objave postala hit na društvenim mrežama!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian i Kylie Jenner Kim Kardashian +13 Kendall Jenner Celebrity Kim Kardashian grudi je sakrila ispod nekoliko bisera, a mlađa sestra u prvi je plan izbacila razgolićenu pozadinu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene