Opet su bile glavne!

Kim Kardashian grudi je sakrila ispod nekoliko bisera, a mlađa sestra u prvi je plan izbacila razgolićenu pozadinu!

Kim Kardashian Kim Kardashian Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian i Kylie Jenner Kim Kardashian Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kylie Jenner Kim Kardashian i Kendall Jenner (Foto: AFP) Kendall Jenner (Foto: Instagram) +7 Kylie Jenner - 4 Galerija

Kim Kardashian, Kendall i Kylie Jenner i ove su godine bile jedne od najvećih zvijezda prestižne Met Gale u New Yorku.

Jedno od najprestižnijih svjetskih modnih događanja Met Gala i ove je godine u New Yorku okupilo najpoznatija lica iz svijeta showbussinesa, a to nisu propustile slavne sestre Kim Kardashian te Kendall i Kylie Jenner.

Pogledaj i ovo showbuzz provokacija ili nostalgija? Kim sebe i sestre pretvorila u metu ismijavanja starim fotkama: "Tu su imale originalna lica"

One su se zajedno pojavile i pozirale u svojim pomno odabranim odjevnim kombinacijama, kojima su privlačile pažnju svih, i to unatoč glasinama da ih je Anna Wintour izbacila s popisa uzvanika.

Iako se sestre nisu zajedno uspele kultnim stepenicama, srele su se na vrhu, gdje su razgovarale s dopisnicom Voguea - i Kiminom najboljom prijateljicom Lalom Anthony.

"Za mene je ovo jako emotivno, ne samo zato što očito volim svoje sestre, volim svoju obitelj, ali Kendall je zaista započela svoju karijeru modela s Karlom", izjavila je Kim kada su je pitali o značaju ovogodišnje teme Met Gale, koja je glasila "Karl Lagerfeld: Linija ljepote".

Iako su slavne reality-sestre navikle biti u središtu pozornosti, Kim je priznala da im je trebalo malo hrabrosti prije nego što su izašle na crveni tepih, a ove su se godine pojavile u potpuno različitim odjevnim kombinacijama. Kim se tako odlučila za haljinu brenda Schiaparelli s rezanim korzetom, u kojoj su joj grudi bile prekrivene tek nizovima biserima. Kylie se pak odlučila za nešto elegantniju crvenu haljinu Haider Ackermann s izrezom do bedra i na ramenu, dok se Kendall poprilično razgolitila u trikou sa šljokicama, ogrtačem i čizmama s visokom platformom koje je dizajnirao Marc Jacobs.

Kim je prvi put prisustvovala Met Gali 2013. godine s tadašnjim suprugom Kanyeom Westom dok je bila trudna prvi put - i tada je postala njezina stalna gošća, baš kao i njezine sestre.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Kate Middleton - 1 Princ Harry i Kate Middleton - 2 Princ Harry i Kate Middleton - 4 Princ Harry i Kate Middleton - 5 +29 Princ Harry i Kate Middleton - 6 Celebrity Gdje je pošlo po krivu za Harryja i Kate? Bili su jako bliski, a onda se njihov odnos odjednom raspao

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik - 1 +25 Danijela Dvornik - 5 Celebrity Danijela Dvornik opet se javila s egzotičnih Maldiva te pokazala rezultate za koje je naporno trenirala preko zime

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene