još ju je i tagirao!

Ćorluka pokazao što je radio za Prvi maj, a Franka je zbog njegove objave postala hit na društvenim mrežama!

Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka/Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka i Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka sa sinom Viktorom Franka Batelić i Vedran Ćorluka +17 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Galerija

Vedran Ćorluka pokazao je na društvenim mrežama kako je proveo Praznik rada, a glavni je hit njegova supruga Franka Batelić.

Naš umirovljeni nogometaš i reprezentativac Vedran Ćorluka na svom je profilu na Instagramu pokazao kako je on proveo Praznik rada pa objavio fotografiju na kojoj pozira s prijateljima iz kvarta u kojem je odrastao, no svu pozornost ukrala je njegova supruga Franka Batelić.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

"Ekipa iz Sloboštine", napisao je Vedran uz fotografiju, na kojoj se u pozadini vidi i Franka, a koja je u trenutku fotografiranja napravila pomalo komični izraz lica, kao da im se čudi, a suprug ju je i tagirao.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Franka je pak nedavno objavila i smiješni video u kojem Vedran i njihov sinčić Viktor komentiraju njezino izdanje u sedmoj emisiji showa.

"Kakvu mama ima frizuru?" zapitao se Viktor kada je na televiziji ugledao mamu s velikim kovrčama.

"Kao lav! Je li smiješna?" upitao ga je Ćorluka kroz smijeh.

"Je" odgovorio je Viktor u videu koji možete pogledati u pričama na Frankinu profilu na Instagramu.

Osim trogodišnjeg Viktora, Franka i Vedran zajedno imaju i kćerkicu Gretu, koja je rođena u studenom prošle godine. Par se vjenčao 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga bili su šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jared Leto - 5 Jared Leto Jared Leto - 4 Jared Leto - 1 +23 Jared Leto - 2 Celebrity Svi su se pitali tko se krije ispod bizarnog kostima slavne mačke, pogledajte kako je izgledao trenutak kad je skinuta maska!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian i Kylie Jenner Kim Kardashian +13 Kendall Jenner Celebrity Kim Kardashian grudi je sakrila ispod nekoliko bisera, a mlađa sestra u prvi je plan izbacila razgolićenu pozadinu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene