Pogađate tko je ispod?

Svi su se pitali tko se krije ispod bizarnog kostima slavne mačke, pogledajte kako je izgledao trenutak kad je skinuta maska!

Jared Leto Jared Leto Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jared Leto - 5 Jared Leto Jared Leto - 4 Jared Leto - 1 Jared Leto - 2 Jared Leto Jared Leto - 3 Jared Leto Jared Leto (Foto: Profimedia) Jared Leto (Foto: Profimedia) +17 Jared Leto (Foto: Instagram) Galerija

Jared Leto stigao je na ovodišnju Met Galu u kostimu mačke Choupette, koja je bila ljubimica pokojnog dizajnera Karla Lagerfelda.

Američki pjevač i glumac Jared Leto podigao je ovogodišnju temu Met Gale "Karl Lagerfeld: Linija ljepote" na potpuno novu razinu odjenuvši se u voljenu mačku pokojnog modnog dizajnera Choupette.

Pogledaj i ovo Selena Gomez (Foto: Getty Images) Zapelo im za oko ''Tko joj je to učinio?'': Selena Gomez na udaru užasnutih fanova, nisu nimalo impresionirani viđenim

51-godišnji Jared poznat je po svojim ekstravagantnim kombinacijama na prijašnjim izdanjima prestižnog modnog događanja, no ove je godine nadmašio sam sebe pojavivši se na crvenom tepihu u mačjem odijelu koje mu je sakrilo cijelo tijelo, a veliku mačju glavu skinuo je samo kako bi pozirao okupljenim fotografima. Kad je izašao na crveni tepih, nitko nije znao tko se krije ispod lika mačke, sve dok nije konačno skinuo glavu kostima i otkrio se, a pritom je zagrlio zbunjenu repericu Lizzo koja se u tom trenu našla pored njega.

Choupette je inače bila voljeni kućni ljubimac Karla Lagerfelda, za koju je u nekoliko navrata javno izjavio da bi je čak oženio da je to legalno, a također je objavljeno da je nakon njegove smrti 2019. godine upravo njoj pripao dio dizajnerova bogatstva.

Jared je inače bio blizak prijatelj s Karlom, a upravo bi on trebao glumiti pokojnog dizajnera u novom biografskom filmu koji također producira.

"Poznavao sam Karla, uvijek je bio tako dobar čovjek prema meni. Mogao sam ga zamisliti kako nas gleda dolje s velikim osmijehom na licu i vidi Choupettea u punom sjaju. Stoga je zadovoljstvo biti ovdje i podržati ovaj dobrotvorni događaj", rekao je Jared za E.T.

Nakon što se prošetao kao Choupette, presvukao se i ponovno izašao na crveni tepih u crnoj haljini s dijamantnim detaljima i čipkastim rukavima, crnim ogrtačem optočenim dijamantima, crnim hlačama i cipelama. Na prethodnoj Met Gali pjevač se pojavio s replikom vlastite glave koju je nosio u rukama, a svi se dobro sjećaju izdanja u kojem se isticala kruna od trnja koju je imao. 

U listopadu prošle godine najavljeno je da će Jared glumiti Lagerfelda u biografskom filmu koji producira s Emmom Ludbrook preko njihove produkcijske kuće Paradox.

"Osjećam se kao da je ovo trenutak punog kruga i Karl bi bio ponosan na ono što radimo. Karl je bio umjetnik, jedna cijela era. Bio je modni dizajner, bio je fotograf, bio je umjetnik. Nije ga se moglo definirati, bio je kreativna snaga. Postoji mnoštvo odnosa koje treba istražiti, Karl je imao karijeru koja je trajala duže od 50 godina, tako da je i osobno i poslovno bio blizak nizu ljudi. Mogu samo reći da ćemo se upoznati s ključnim odnosima u različitim dijelovima njegova života", objavio je tada u službenoj izjavi.

Tema Met Gale 2023 "Karl Lagerfeld: Linija ljepote" bila je najavljena u rujnu prošle godine, što je naišlo na burne reakcije zbog nekih njegovih kontroverznih komentara poput onog da nitko ne želi gledati punije žene, kao i da mu je već dosta pokreta #MeToo.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian i Kylie Jenner Kim Kardashian +13 Kendall Jenner Celebrity Kim Kardashian grudi je sakrila ispod nekoliko bisera, a mlađa sestra u prvi je plan izbacila razgolićenu pozadinu!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Serena Williams - 3 Serena Williams - 2 Serena Williams - 1 Serena Williams - 4 +18 Serena Williams i Alexis Ohanian - 15 Celebrity Serena Williams objavila veliku vijest na prestižnom događaju, ovo iznenađenje nitko nije ni slutio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene