raskošan ukras

Hrabro je to iznijela: Dobitnica Oscara crvenim tepihom prošetala je s čudnovatom instalacijom na glavi

Frances McDormand (Foto: Getty Images) Frances McDormand (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Frances McDormand (Foto: Getty Images) Frances McDormand (Foto: Getty Images) Frances McDormand (Foto: Getty Images) +0 Frances McDormand (Foto: Getty Images) Galerija

Frances McDormand, dobitnica Oscara za ulogu u filmu ''Tri plakata izvan grada'', bila je jedna od zvijezda koja se pojavila na ovogodišnjoj, neki kažu najkontroverznijoj Met Gali dosad.

Zvijezda filma ''Tri plakata izvan grada'' za ovogodišnju Met Galu, čija je tema bila "Nebeska tijela: Moda i katolička mašta", plijenila je pažnju u raskošnoj Valentinovoj kreaciji, a isto toliko raskošan bio je i ukras na njezinoj glavi koji se sastojao od stotine listova.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo - 1 od pjevačica do nogometaša Ovo su najplaćenija lica na Instagramu: Od cifre koju dobiju za samo jednu objavu, zavrtjet će vam se u glavi!

Frances McDormand (Foto: Getty Images) Frances McDormand (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Iako na prvu nije djelovalo nimalo jednostavno, Frances McDormand hrabro je iznijela svoju instalaciju pa je isto tako u dramatičnom stilu, kakav je dojam ostavljala, i pozirala fotografima.

Pri dolasku na Met Galu glumica je novinarima na pitanje što predstavlja rekla da je poganin.

Frances je ove godine osvojila Oscar u kategoriji najbolje glumice za ulogu u filmu ''Tri plakata izvan grada''.

Frances McDormand (Foto: Getty Images) Frances McDormand (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Prestižna Met Gala okuplja najpoznatija imena iz svijeta glazbe, umjetnosti i mode. Događaj je osnovan još 1948., a održava se svake godine prvi ponedjeljak u svibnju. Onaj tko želi biti viđen i biti dio ovog događaja mora kupiti kartu čije su cifre i do 275 tisuća dolara, no sav iznos ide u humanitarne svrhe.

Sve haljine s Met Gale možete pogledati u članku: Rihanna: Kraljice Met Gale u izdanju koje nije moglo proći bez negativnih kritika.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene