Velike pripreme

Vedran Ćorluka pokazao kako je proveo blagdane u mjestu koje je vrlo posebno njegovoj Franki, posvetio se novom hobiju!

Vedran Ćorluka - 1 Vedran Ćorluka - 1 Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka - 6 Vedran Ćorluka - 3 Vedran Ćorluka - 4 Vedran Ćorluka - 5 Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 +16 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Galerija

Vedran Ćoruka pokazao je kako je provodio blagdanski vikend, a nalazio se na mjestu koje je posebno njegovoj supruzi Franki Batelić.

Vedran Ćorluka, naš bivši nogometni reprezentativac, u svojim se pričama na Instagramu pohvalio gdje je proveo blagdanski vikend, a protekao je u očekivanom duhu za tog sportaša.

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 1 ma ovo je sve! Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

Vedran je sa svojom suprugom Frankom Batelić otputovao u njezinu rodnu Istru, gdje su dan uoči Uskrsa proveli s njenom obitelji, a na sam Uskrs Franka je sudjelovala u ''Plesu sa zvijezdama'', dok je njezin suprug ostao u Istri te se lijepim krajolikom provozao biciklom.

Objavio je tako nekoliko fotografija kako vozi bicikl, a u posljednje vrijeme Vedran se često bavi biciklizmom i tako održava svoj sportski duh.

Pohvalio se kako je u ponedjeljak odvozio turu na Učkoj te prešao 108 kilometara, a sve zbog priprema za Haute Route, najprestižniju višednevnu biciklističku turu za bicikliste amatere.

Vedran je i u lipnju prošle godine sudjelovao na tom natjecanju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković +15 Iva Jerković Celebrity Iva Jerković objavila prvu zajedničku fotografiju s partnerom i ocem svoje kćeri, dugo je skrivala i da su u vezi!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko i Davorka Dalić - 1 Zlatko i Davorka Dalić - 2 Zlatko i Davorka Dalić - 3 Zlatko i Davorka Dalić - 5 +22 Zlatko Dalić Celebrity Zlatko Dalić nije imao mira u rijetkom izlasku sa suprugom Davorkom, pogledajte tko ih je ometao u romantičnim trenucima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene