cijena popularnosti

Zlatko Dalić nije imao mira u rijetkom izlasku sa suprugom Davorkom, pogledajte tko ih je ometao u romantičnim trenucima

Zlatko Dalić - 4 Zlatko Dalić - 4 Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko i Davorka Dalić - 1 Zlatko i Davorka Dalić - 2 Zlatko i Davorka Dalić - 3 Zlatko i Davorka Dalić - 5 Zlatko Dalić Davorka Dalić - 1 Davorka Dalić - 2 Davorka Dalić - 4 Davorka Dalić - 5 Davorka Dalić +16 Dvorka i Toni Dalić - 1 Galerija

Zlatko Dalić i njegova supruga Davorka snimljeni su na koncertu Dražena Zečića u Varaždinu, gdje su njega cijelo vrijeme oblijetali obožavatelji.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić uživa veliku pažnju gdje god se pojavi, a ništa drugačije nije bilo ni na koncertu Dražena Zečića u Areni Varaždin.

Pogledaj i ovo Dvorka i Toni Dalić - 3 Najveća potpora! Supruga i sin Zlatka Dalića bodre Hrvatsku u Katru, Davorka se zaogrnula jednim navijačkim rekvizitom!

Iako je sa suprugom Davorkom Dalić pokušavao uživati u koncertu, njihove romantične trenutke neprestano su prekidali obožavatelji koji su dolazili pozdraviti Zlatka i stalno su se okretali u njegovom smjeru.

A iako nije imao mira, izbornik se pristojno pozdravio sa svim obožavateljima te je djelovao kao da mu njihove upadice uopće ne smetaju.

Inače, Zlatko i Davorka vole se još od srednjoškolskih dana, a u braku su od 1992. godine. Zajedno imaju dvojicu sinova, Tonija i Brunu.

Zlatko je u intervjuima često isticao kako bez Davorkine potpune posvećenosti njemu i sinovima nikada ne bi mogao ostvariti svoje nogometne snove. Iskreno je u nekoliko navrata progovorio i o problemima koje je prebrodio sa suprugom tijekom zajedničkih godina, a često je isticao i kako su oboje krenuli od nule s jakom željom da izgrade sve zajedno.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Milana Vlaović Kovaček i Boris Kovaček - 1 Milana Vlaović Kovaček i Boris Kovaček - 1 Milana Vlaović Kovaček i Boris Kovaček - 1 Milana Vlaović Kovaček +11 Darijo Srna i Milana Vlaović Kovaček Celebrity Bivša supruga našeg Vatrenog udala se u tajnosti za novu ljubav, ali njegovo prezime ponosno nosi i 12 godina kasnije!

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin, Paula Tonković Marco Cuccurin i Paula Tonković - 6 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 5 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 +33 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 Celebrity Cibocijev komentar Marku i Pauli nije bio ono što su očekivali: ''Imao sam osjećaj da gledam brata i sestru kako plešu''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene