pjevao je jole

Zlatko Dalić slavio u Splitu, fotografije osvanule na društvenim mrežama: "Naš izbornik i hajdukovac!"

Zlatko Dalić Zlatko Dalić Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Dalić Zlatko Dalić i Monika Sablić Jole i Monika Sablić Zlatko Dalić Davorka i Zlatko Dalić - 3 Zlatko i Davorka Dalić - 1 Zlatko i Davorka Dalić - 2 Zlatko Dalić Zlatko Dalić Zlatko i Davorka Dalić - 4 +4 Zlatko Dalić Galerija

Zlatko Dalić bio je na proslavi rođendana bivšeg nogometaša Ivice Šurjaka u Splitu.

Legendarni igrač Hajduka Ivica Šurjak u Splitu je proslavio 70. rođendan, a slavlju je prisustvovao i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Pogledaj i ovo Zlatko Dalić - 2 Nemjerljiva ljubav Rijedak izlazak izbornika Dalića i lijepe supruge, zajedno su još od srednje škole, a svoje carstvo izgradili su od nule!

Zlatkove fotografije s proslave na svojem profilu na Instagramu objavila je splitska dizajnerica Monika Sablić, a izbornik je pozirao s majicom koju ona potpisuje i koja na sebi ima fotografiju igrača Hajduka.

"Naš izbornik, pobjednik i hajdukovac", napisala je Sablić uz Dalićevu fotografiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Monika Sablić (@monicasablic)

Dizajnerica je u svojim pričama na Instagramu objavila i jednu fotografiju na kojoj pozira sa Zlatkom i koju je, kako je napisala, posvetila svojem sinu, koji je također slavio rođendan, a otkrila je i da je na proslavi pjevao popularni Jole.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham - 2 Brooklyn Beckham - 1 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 2 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 7 +26 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 10 Celebrity Beckhamov sin zgrozio novom tetovažom koju je posvetio svojoj supruzi, većina se pita jedno: ''Je li on normalan?''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 +27 Ivana Knoll - 1 Celebrity Knoll pokazala guzu na ulicama Londona, ali u oči najprije upada razlika između ovih i fotografija koje sama dijeli na Instagramu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene