objavio video

Pogledajte kako se Zlatko Dalić provodio u Zagrebu večer prije dočeka u Livnu: "Bravo, izborniče, njegujete ono što je najvažnije"

Zlatko Dalić Zlatko Dalić Matko Begović/Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Doček Zlatka Dalića u Livnu - 1 Doček Zlatka Dalića u Livnu - 2 Doček Zlatka Dalića u Livnu - 3 Doček Zlatka Dalića u Livnu - 4 Doček Zlatka Dalića u Livnu - 5 Doček Zlatka Dalića u Livnu - 6 Doček Zlatka Dalića u Livnu - 7 Zlatko i Davorka Dalić Zlatko i Davorka Dalić - 4 Zlatko i Davorka Dalić - 3 +4 Zlatko i Davorka Dalić - 2 Galerija

Zlatka Dalića u Livnu je dočekalo tisuće obožavatelja, a on je večer prije uživao na koncertu u Zagrebu.

Tisuće Livnjaka i navijača hrvatske nogometne reprezentacije iz drugih sredina u četvrtak navečer dočekalo je izbornika brončanih Vatrenih Zlatka Dalića na prepunome trgu u središtu njegova rodnog grada.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović Dobro raspoloženi Kolinda i Jakov snimljeni zajedno nakon dugo vremena, a pridružio im se i poznati Hrvat kojeg ona jako cijeni i voli

Dalić je stigao autobusom i s njim su bili i članovi njegove obitelji, a za veselu atmosferu bili su zaduženi Mate Bulić, Dražen Zečić i Jole.

Večer prije dočeka u Livnu Dalić je također uživao u domaćoj glazbi. Izbornik se na svojem profilu na Instagramu javio s koncerta grupe Dalmatino u Areni Zagreb, a objavio je video u kojem izvode hit "Dajem ti rič" te je u opisu citirao stih iz pjesme: "Nevrime i nesrića neće na nas nikada".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zlatko Dalic (@daliczlatko)

"Bravo, izborniče, njegujete ono što je najvažnije - obitelj, domovinu, vjeru i našu predobru glazbu", "Koji si ti kralj, Zlatko. Toliko vrijednosti njeguješ da je milina znati da postoje ljudi kao ti", "Moj naklon, gospodine Dalić", pisali su mu u komentarima oduševljeni pratitelji.

Grupa Dalmatino prvi put je nastupila u zagrebačkoj Areni nakon više od 20 godina postojanja, a koncert je rasprodala do zadnjeg sjedala.

"Gledao sam Roda Stewarta u Areni, gledao sam Phila Collinsa u Domu sportova, nisam imao neka velika očekivanja, međutim dogode se neke stvari u životu, moram reći da su prekrasne. Ja osobno ovakvo nešto nisam očekivao, hvala svima koji nas prate, koji nas vole", poručili su nakon koncerta momci iz grupe za IN magazin.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač +30 Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Celebrity Dobro raspoložena Kolinda zabavljala se s našom najuspješnijom misicom, koju nemamo često priliku vidjeti!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena - 5 Lepa Brena Lepa Brena - 1 +26 Lepa Brena - 2 Zanimljivosti Pogledajte u kakvoj vili živi legendarna pjevačica Lepa Brena sa suprugom Bobom, posebno je vezana za ovu nekretninu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene