Obradovala joj se

Dobro raspoložena Kolinda zabavljala se s našom najuspješnijom misicom, koju nemamo često priliku vidjeti!

Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Željko Hladika/Pixsell 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Kolinda Grabar-Kitarović - 7 Kolinda Grabar-Kitarović - 8 Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Kolinda Grabar-Kitarović - 10 Kolinda Grabar-Kitarović - 11 +24 Robert i Anica Kovač Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović družila se s Anicom Kovač na svečanoj proslavi 20 godina karate-kluba "Hercegovina - Zagreb".

Bivša predsjednica Kolnda Grabar-Kitarović po povratku u Hrvatsku iz Katra, u kojem je bodrila Vatrene na Svjetskom prvenstvu, prisustvovala je svečanoj proslavi 20 godina karate-kluba "Hercegovina - Zagreb" u jednom zagrebačkom hotelu.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović nije u Hrvatskoj Evo gdje Kolinda Grabar-Kitarović provodi Uskrs: "Jedno od mjesta na svijetu kojima je najpotrebnije Kristovo svjetlo!"

Za tu se prigodu posebno dotjerala, a nosila je crno odijelo s uskom suknjom i strukiranim sakoom, u kojem je istaknula svoju vitku figuru.

Na događanju se posebno obradovala našoj bivšoj misici Anici Kovač, koju je zagrlila kada su se srele, a ako je suditi po fotografijama, većinu večeri provele su zabavljajući se zajedno.

Inače, Anica je titulu Miss Hrvatske osvojila 1995. godine, a na izboru za Miss svijeta proglašena je prvom pratiljom te je do danas ostala naša najuspješnija misica. Također, haljina dizajnerice Branke Donassy koju je tada nosila proglašena je najljepšom na svijetu, a taj uspjeh niti jedna Hrvatica nije uspjela ponoviti ili nadmašiti.

Anica je od 2001. godine u braku s bivšim nogometašem Robertom Kovačem i zajedno imaju troje djece, kćeri Leticiju i Viktoriju te sina Marka.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena - 5 Lepa Brena Lepa Brena - 1 +26 Lepa Brena - 2 Zanimljivosti Pogledajte u kakvoj vili živi legendarna pjevačica Lepa Brena sa suprugom Bobom, posebno je vezana za ovu nekretninu!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin - 5 Macaulay Culkin - 6 Macaulay Culkin - 4 Macaulay Culkin - 3 +13 Macaulay Culkin - 2 Nekad i sad Bio je dječja zvijezda i zauvijek ušao u povijest, a onda je pao u ralje ovisnosti: Evo gdje je danas omiljeni Kevin!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene