ponos svojih roditelja

Kći Roberta i Anice Kovač izrasla je u pravu ljepoticu, a pokazala je i da jabuka ne pada daleko od stabla!

Robert i Anica Kovač Robert i Anica Kovač Luka Stanzl/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Leticija Kovač - 4 Anica i Leticija Kovač Robert i Leticija Kovač Anica i Leticija Kovač In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 8 In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 6 In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 3 In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 4 In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 5 In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 2 +8 In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 1 Galerija

Leticija Kovač spojila je svoju ljubav prema nogometu i modi u projektu koji su podržali njezini roditelji Robert i Anica.

Leticija Kovač, kći našeg bivšeg reprezentativca Roberta Kovača i bivše misice Anice Kovač, kreirala je trenirke s detaljem prepoznatljive šahovnice, idealne za bodrenje naše reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Pogledaj i ovo Robert Kovač sa sinom - 4 Odmah je uočljivo Naš bivši nogometni reprezentativac ponosno je špicom prošetao sa sinom Markom, a njihove fotke pravi su hit zbog jedne stvari!

Kako je odrasla u obitelji koja je u hrvatskom nogometu ostavila neizbrisiv trag, nije neobično da je upravo nogomet bio jedna od inspiracija za dizajn autentičnih trenirki. S druge strane, Leticijina majka Anica, koja je ostvarila jedan od najvećih hrvatskih uspjeha na izboru za Miss svijeta ponijevši titulu prve pratilje, svakako je na Leticiju prenijela ljubav prema modi i osjećaj za estetiku. Upravo su se Robert i Anica Kovač Leticiji pridružili u modnoj kampanji by LETICIJA KOVAC, a fotografije možete pogledati u galeriji.

"Obožavam istraživati granice svoje kreativnosti, a tako su nastale i prve skice trenirki. Odrasla sam u duhu sporta i nogometa, a i veliki sam ljubitelj mode, pa su moderne, cool sportske trenirke bile sasvim logičan slijed", objasnila je Leticija, koja se nada kako će njezina kreativnost biti prepoznata.

Iako će mnogi pomisliti na to kako je put do uspjeha lakši uz poznate roditelje, Leticija naglašava da nije uvijek tako: "Ponekad je teret biti dijete poznatih roditelja, međutim beskrajno sam zahvalna svojim roditeljima koji su uvijek uz mene. Ipak, kao i sve djevojke mojih godina, još uvijek se tražim i želim sama, svojim trudom i kreativnošću ostvariti svoje snove."

Inače, 18-godišnja Leticija je najstarije dijete Roberta i Anice, a uz nju imaju još i kćer Viktoriju te sina Marka. Bivša misica i nogometaš u braku su od 2001. godine.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene