dostojna nasljednica

Kći naše najuspješnije misice Anice Kovač proslavila je 18. rođendan, pogledajte koliko nalikuje na svoju prekrasnu majku

Anica Kovač Anica Kovač DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač Anica Kovač (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač, Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač (FOTO: Marijan Delija/PIXSELL) +0 Anica Kovač (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Galerija

Pogledajte kako je kći Anice i Roberta Kovača Leticija izgledala na proslavi svojeg 18. rođendana.

Najstarija kći Anice i Roberta Kovača Leticija proslavila je svoj 18. rođendan. 

Pogledaj i ovo Anica Kovač sa kćerima Leticijom i Viktorijom - 1 mamine nasljednice Anica Kovač ponosno pozirala sa svojim lijepim kćerima, mlađu Viktoriju dosad je skrivala od javnosti!

Tim je povodom održana i proslava koja je okupila neke poznate Hrvatice, među ostalima i Ivu Todorić, koja je u svojim Storyjima na Instagramu objavila fotku sa slavljenicom.

Leticija je rođendan proslavila u elegantnoj haljini sa šljokicama i jasno je da je od mame naslijedila stil, ali i ljepotu, no za razliku od nje, koja je već godina vjerna kratkim frizurama, njeguje dugačku plavu kosu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bela Make Up (@belamakeuplada)

Inače, bivša misica i nogometaš, koji su o braku od 2001. godine, uz Leticiju imaju i kćer Viktoriju te sina Marka.

Podsjetimo, Anica je davne 1995. godine pobijedila na izboru za Miss Hrvatske te je proglašena i prvom pratiljom na izboru za Miss svijeta. I ne samo to, haljina dizajnerice Branke Donassy koju je tada nosila proglašena je najljepšom na svijetu. Taj uspjeh niti jedna Hrvatica nije uspjela ponoviti ili nadmašiti, a Anicu i danas nazivaju jednom od naših najljepših misica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene