I danas mami uzdahe

Bivša supruga našeg Vatrenog udala se u tajnosti za novu ljubav, ali njegovo prezime ponosno nosi i 12 godina kasnije!

Milana Vlaović Kovaček Milana Vlaović Kovaček Neja Markicevic/Cropix 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Milana Vlaović Kovaček i Boris Kovaček - 1 Milana Vlaović Kovaček i Boris Kovaček - 1 Milana Vlaović Kovaček i Boris Kovaček - 1 Milana Vlaović Kovaček Darijo Srna i Milana Vlaović Kovaček Darijo Srna i Milana Vlaović Kovaček Milana Vlaović Kovaček Milana Vlaović Kovaček Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +5 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija

Milana Vlaović Kovaček prošetala je Zagrebom sa suprugom Borisom Kovačekom za kojeg se udala nakon razvoda od Gorana Vlaovića.

Domaća novinarka, skladateljica, spisateljica i kolumnistica Milana Vlaović Kovaček snimljena je dobro raspoložena u šetnji sa svojim suprugom Borisom Kovačekom u Zagrebu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Goran Vlaović - 3 prinova stiže uskoro Bivši Vatreni čeka drugo dijete sa 17 godina mlađom suprugom! Lijepu vijest dugo su skrivali, a sada su otkrili i bebin spol

Par je prošetao centrom grada, a njihovo zajedničko i rijetko pojavljivanje nije promaklo niti fotografima.

Milana je osim po svom književnom opusu poznata i po braku s umirovljenim nogometašem Goranom Vlaovićem, koji je potrajao od 1993. do 2011. godine i zajedno imaju troje djece. Dok je bila u braku s Goranom, lijepa Milana u zajedničkim je izlascima uvijek bila u centru pažnje, a da i danas svojom pojavom mami uzdahe, pokazala je i u ležernoj šetnji zagrebačkim ulicama.

U listopadu 2018. godine u tajnosti se udala za Borisa Kovačeka, dok je Goran pronašao sreću s bivšom Miss Universe Hrvatske Ivanom Mišurom, kojom se oženio u kolovozu 2021. godine. Nakon razvoda Milana nije vratila svoje djevojačko prezime Bebić, već je zadržala Goranovo, na koje je samo dodala i prezime svojeg drugog supruga, Borisa Kovačeka.

Uvijek je zanimljivo podsjetiti i da je Milana sestra Branke Bebić Krstulović, proslavljene hrvatske manekenke i Miss Hrvatske 1994. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić - 3 Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić +25 Mateo i Izabel Kovačić Celebrity Izabel Kovačić pokazala kako je ukrasila luksuzni stan za Uskrs, a sve je rastopio njezin maleni pomoćnik!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso i Tereza Kesovija - 1 Ana Sasso i Tereza Kesovija - 2 Ana Sasso i Tereza Kesovija - 3 Ana Sasso i Tereza Kesovija - 4 +26 Ana Sasso Nekad i sad Legendarna Pippi djevojka objavila svoju fotku iz 1982. godine, društvo joj je pravila naša diva s kojom se sada srela nakon svih tih godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene