ljepotica bila i ostala

Bivša supruga našeg nogometaša i 11 godina nakon razvoda nosi njegovo prezime, a još plijeni poglede gdje god se pojavi!

Milana Vlaović Kovaček Milana Vlaović Kovaček Bojan Zibar 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Milana Vlaović Kovaček Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Milana Vlaović (Foto: Press SFF, Aida Redžepagić) Spisateljica Milana Vlaović (Foto: Dnevnik.hr) Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Milana Vlaović Kovaček Galerija

Milana Vlaović Kovaček nakon razvoda od Gorana Vlaovića zadržala je njegovo prezime, na koje je samo dodala i prezime svojeg drugog supruga.

Domaća novinarka, skladateljica, spisateljica i kolumnistica Milana Vlaović Kovaček poznata je i po braku s bivšim hrvatskim nogometnim reprezentativcem Goranom Vlaovićem.

Pogledaj i ovo In Magazin: Goran Vlaović - 3 Divan početak godine! Sretne vijesti u obitelji Vlaović! Ivana Mišura rodila je drugo dijete, a otkrila je i koje su ime odabrali

Nakon razvoda nije vratila svoje djevojačko prezime Bebić, već je zadržala Goranovo, na koje je samo dodala i prezime svojeg drugog supruga, Borisa Kovačeka.

Dok je bila u braku s Goranom, lijepa Milana u zajedničkim je izlascima uvijek bila u centru pažnje, a da i danas svojom pojavom mami uzdahe, pokazala je na premijeri predstave "Tvorničke postave" u Kazalištu Moruzgva u Zagrebu.

Milana je na premijeri zablistala u plavoj haljini, koju je kombinirala s majicom na prugice, crnom jaknom i čizmama te je na lice nabacila široki osmijeh, a društvo joj je pravila spisateljica Marina Vujčić.

Podsjetimo, Milana i Goran u braku su bili od 1993. do 2011. godine i zajedno imaju troje djece.

Milana se u listopadu 2018. u tajnosti udala za Borisa Kovačeka, dok je Goran pronašao sreću s bivšom Miss Universe Hrvatske Ivanom Mišurom, kojom se oženio u kolovozu 2021. godine i zajedno imaju kćerkicu Vanu.

Uvijek je zanimljivo podsjetiti i da je Milana sestra Branke Bebić Krstulović, proslavljene hrvatske manekenke i Miss Hrvatske 1994. godine.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Kralj Charles Kralj Charles +9 Kralj Charles Zanimljivosti Rijetke fotografije kralja Charlesa i supruge Camille u kupaćim kostimima, paparazzi su ih uhvatili kad su se najmanje nadali!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Miholjek i Saša Kopljar - 2 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 4 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 7 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 6 +9 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 3 Celebrity Voditelj Dnevnika Nove TV snimio poseban trenutak između kolega pet minuta prije emisije: "Čestitke našim mladencima!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene