Šalom protiv stresa!

Voditelj Dnevnika Nove TV snimio poseban trenutak između kolega pet minuta prije emisije: "Čestitke našim mladencima!"

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Miholjek i Saša Kopljar - 2 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 4 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 7 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 6 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 3 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 1 Ekipa Dnevnika Nove TV Marija Miholjek i Saša Kopljar Marija Miholjek i Petar Pereža Marija Miholjek i Petar Pereža +11 Marija Miholjek i Petar Pereža Galerija

Dino Goleš u svojim pričama na Instagramu objavio je video Marije Miholjek i Saše Kopljara iz novog studija Dnevnika Nove TV.

Dnevnik Nove TV ove nedjelje emitiran je u novom ruhu i u novom terminu.

Pogledaj i ovo Marija Miholjek diva među voditeljicama Marija Miholjek očarala je sve ljepotom u svjetlucavom odijelu, ali osmijeh je njezin glavni adut!

Iz potpuno novog televizijskog studija, najmodernijeg u zemlji, gledatelje su u 19 sati, 15 minuta ranije nego dosad, pozdravila dobro poznata lica, voditelji Marija Miholjek i Saša Kopljar.

Omiljeni dvojac prije dolaska u voditeljske stolce snimio je mladi kolega Dino Goleš, koji je video objavio u pričama na svojem profilu na Instagramu uz smiješan opis.

"18:55. Šalom protiv stresa! Tako je to uvijek kod nas. Čestitke našim mladencima", napisao je Goleš uz snimke na kojima se vidi da su Mariju posebno obuzele emocije, a nakon Dnevnika objavio je i jednu njezinu veselu fotku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dino Goleš (@dinogoles)

Zanimljivo je spomenuti da je Miholjek bila ta koja je pozdravila gledatelje i u prvom Dnevniku Nove TV 10. 10. 2005. godine, a tada je pokraj nje sjedio Petar Pereža.

"Ja sam zahvalna na prilici koju sam dobila, a posebno na svojim kolegama", kazala je Marija jednom prilikom za DNEVNIK.HR. "Od samog početka do danas tu su naši gledatelji, koji su nam na prvom mjestu", istaknula je tada.

Pripreme za javljanje iz novog studija trajale su mjesecima. Na projektu je radilo više od stotinu ljudi. Dok se emitirao Dnevnik sa stare adrese, paralelno su se na novoj odrađivale probe. Informativni program tako je dobio potpuno novo ruho, a Dnevnik Nove TV nastavit će donositi najnovije vijesti na inovativan način.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić - 3 Martina Tomčić - 4 Martina Tomčić - 1 +10 Martina Tomčić, Supertalent Celebrity Martina u haljini s prorezom izbacila noge i pokazala detalj koji je posebno oduševio žene, a pomogao joj je i Grubnić!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin - 7 Stjepan Vukadin - 6 Stjepan Vukadin - 4 Damir Tomljanović, Melkior Bašić, Stjepan Vukadin - 5 +22 Stjepan Vukadin - 1 Celebrity Član žirija omiljene kulinarske emisije objavio fotografiju svog favorita: ''Ja nešto slađe odavno nisam vidjela!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene