"Kraljica!"

Martina u haljini s prorezom izbacila noge i pokazala detalj koji je posebno oduševio žene, a pomogao joj je i Grubnić!

Martina Tomčić Martina Tomčić Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić - 3 Martina Tomčić - 4 Martina Tomčić - 1 Martina Tomčić, Supertalent Martina Tomčić, Supertalent Martina Tomčić, Supertalent Martina Tomčić, Supertalent Martina Tomčić Davor Bilman, Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić +4 Martina Tomčić Galerija

Martina Tomčić oduševila je obožavatelje svojim izdanjem za drugu emisiju showa "Supertalent", u kojem je članica žirija.

Operna pjevačica Martina Tomčić na svojem profilu na Instagramu pohvalila se izdanjem za show "Supertalent", u kojem je članica žirija.

Pogledaj i ovo Martina Tomčić - 3 upozorila ga Martina pokazala što je poslala mužu prije nego što je doslovno zablistala na malim ekranima: "Moraš paziti..."

Pozirala je u širokoj crnoj haljini sa šarenim prugama te prorezom kroz koji je izbacila nogu i pokazala ružičaste sandale s visokom potpeticom, koje su zapele za oko njezinim pratiteljicama.

"Kad bi mi dopustili, ja bih u Supertalentu bila i kamerman i šminker i producent i novinar i floor manager i sve! Ali, doista nema potrebe da se guram gdje mi nije mjesto i među ljude koji toliko savršeno rade svoj posao na Novoj TV", napisala je u opisu fotke kojom je najavila drugu emisiju showa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Martina Tomčić (@martina.tomcic)

U opisu je otkrila i da ju je fotografirao stilist Marko Grubnić, koji je fotografiju i sredio u svojem prepoznatljivom stilu.

"Prekrasna", "Mijau", "Budi savršena kakva jesi", "Kraljice", neki su od komplimenata koje je dobila uz brojna srca, zaljubljene smajliće i emotikone vatre.

Martina je tijekom nekoliko sezona popularnog showa stekla nadimak najstrože članice žirija, a evo kako je ona to komentirala u razgovoru za DNEVNIK.HR.

"Uvijek volim reći da je istina u očima promatrača, no s druge strane postoji samo jedna istina za svakog od nas. Ja ću reći da sam i stroga i realna. Međutim, mislim da je strogoća u današnjem društvu i više nego poželjna, pa ne promatram to što sam najstroža članica kao negativan kontekst, nego dapače, ponekad to doživim kao jako lijepi kompliment", priznala je.

Uz Martinu, u žiriju showa "Supertalent" sjede i pjevačica Maja Šuput, glumac Fabijan Pavao Medvešek te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin - 7 Stjepan Vukadin - 6 Stjepan Vukadin - 4 Damir Tomljanović, Melkior Bašić, Stjepan Vukadin - 5 +22 Stjepan Vukadin - 1 Celebrity Član žirija omiljene kulinarske emisije objavio fotografiju svog favorita: ''Ja nešto slađe odavno nisam vidjela!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +27 Maja Šuput Celebrity Maleni Bloom u elegantnom izdanju zasjenio je mamu Maju Šuput u kratkoj haljini: ''Sin u avanturi ulovi me ako možeš''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene