upozorila ga

Martina pokazala što je poslala mužu prije nego što je doslovno zablistala na malim ekranima: "Moraš paziti..."

Martina Tomčić - 3 Martina Tomčić - 3 Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić - 1 Martina Tomčić - 4 Martina Tomčić - 2 Martina Tomčić - 6 Martina Tomčić Martina Tomčić - 2 Martina Tomčić - 3 Martina Tomčić - 2 Martina Tomčić - 1 Martina Tomčić - 1 +10 Martina Tomčić - 3 Galerija

Martina Tomčić pohvalila se svojim zadnjim izdanjem za show "Supertalent", a pokazala je i što je poslala mužu prije emisije.

Opernu pjevačicu Martinu Tomčić svake nedjelje gledamo kao članicu žirija showa "Supertalent", a u zadnjoj emisiji doslovno je zablistala.

Pogledaj i ovo Martina Tomčić "Kraljica!" Martina u haljini s prorezom izbacila noge i pokazala detalj koji je posebno oduševio žene, a pomogao joj je i Grubnić!

Svojim izdanjem pohvalila se i na profilu na Instagramu gdje je objavila fotografije na kojima pozira u backstageu.

"Baš mi se sviđa ovaj look inspiriran bliskim istokom", napisala je u opisu fotki koje su oduševile njezine pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Martina Tomčić (@martina.tomcic)

"Super zurka", "Jedna predivna dama", "Diva", "Martina kraljica", "Baš si lijepa", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Martina je u svojim pričama na Instagramu priznala da joj je ovo jedan od omiljenih lookava, te je pokazala i kako je nastao, a zatim je otkrila i što je poslala mužu Ženji Moskaljovu prije izlaska na pozornicu.

"Moraš paziti da me neki šeik ne kupi za 50 deva", našalila se u videu koji je snimila za supruga.

Inače, Martina i Ženja u braku s od 2003. godine, vjenčali su se u Samoboru, a svadba je bila u sklopu obitelji i prijatelja. Zajedno imaju dvoje djece, kćer Rebeku i sina Nou, a detalje o svojem privatnom životu uspješno čuvaju daleko od javnosti.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 10 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 7 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 5 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 6 +22 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 8 Celebrity Nova partnerica Marka Pecotića napokon se oglasila, i to jer joj je jedna stvar baš zasmetala: ''Shvatite nas...''  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Natasha Korotkina - 8 Natasha Korotkina - 5 Natasha Korotkina - 6 Natasha Korotkina - 4 +25 Natasha Korotkina - 7 Celebrity Ukrajinska plesačica iz Supertalenta hit je na društvenim mrežama, najviše je hvale žene: "Ja bih je pustila da prođe i da se samo pojavila koliko je zgodna"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene