Konačno!

Nova partnerica Marka Pecotića napokon se oglasila, i to jer joj je jedna stvar baš zasmetala: ''Shvatite nas...''

Silvia Dvornik Silvia Dvornik Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 10 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 7 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 5 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 6 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 8 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 9 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 4 Silvia Dvornik i Irena Pecotić Silvia Dvornik - 10 Silvia Dvornik - 11 +16 Silvia Dvornik - 12 Galerija

Silvia Dvornik konačno se oglasila o vezi s Markom Pecotićem Pecom, i to kako bi demantirala nove glasine.

Splitska pjevačica Silvia Dvornik i njezin kolega Marko Pecotić, s kojim godinama surađuje, već su neko vrijeme glavna tema domaćih medija, i to nakon što je on otkrio kako među njima postoji nešto više od prijateljstva te da se zato razvodi od supruge Irene nakon 15 godina braka.

Pogledaj i ovo Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 2 Nije im šutio! Peco nije ostao dužan hejterima na komentar ispod objave s njegovom partnericom, evo što im je odbrusio!

O svemu se sada oglasila i Silvia, i to kako bi demantirala šuškanja da čeka dijete s Markom, koja su se proširila brzinom svjetlosti splitskim ulicama.

"Nisam trudna. Molila bih za malo privatnosti u ovim trenucima. Shvaćam medije, ali shvatite i vi nas", izjavila je Silvia za Slobodnu Dalmaciju, a Marko je dodao da je sve u redu te da su svi zdravi i sretni.

Novi par ovih je dana i prvi put zajedno snimljen nakon što se doznalo da se razvodi od supruge Irene zbog druge žene, a ekskluzivnu fotografiju objavio je portal Dalmacija danas. Marko i Silvia snimljeni su na trajektu iz Splita za Brač, a na fotografiji je ona prebacila ruku preko njegova ramena.

Pecotić je s uskoro bivšom suprugom Irenom u braku bio 17 godina i zajedno imaju dvojicu sinova, a vijest o njihovu razvodu šokirala je javnost.

"Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, za sada je to sve primljeno dobro, doma smo O.K., cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti", potvrdio je pjevač za Slobodnu Dalmaciju.

Marko je svoju karijeru izgradio kao član Četiri tenora, a ranije je bio i član grupe Iskon, no već neko vrijeme gradi samostalnu karijeru te nastupa na raznim vjenčanjima i događanjima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Natasha Korotkina - 8 Natasha Korotkina - 5 Natasha Korotkina - 6 Natasha Korotkina - 4 +25 Natasha Korotkina - 7 Celebrity Ukrajinska plesačica iz Supertalenta hit je na društvenim mrežama, najviše je hvale žene: "Ja bih je pustila da prođe i da se samo pojavila koliko je zgodna"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 +27 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives Celzijus prošetala je u haljini koja je jedva obuzdala njezine ženstvene obline, a srca publike osvajala je i malim poljupcima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene