više se ne skrivaju

Peco prvi put nakon objave razvoda snimljen sa ženom zbog koje je ostavio suprugu, pali su i nježni dodiri u javnosti!

Marko Pecotić Peco Marko Pecotić Peco Miroslav Lelas/Pixsell 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 1 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 2 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 3 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 4 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 5 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 6 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 7 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 8 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 9 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 10 +15 In Magazin: Silvija Dvornik Galerija

Marko Pecotić snimljen je u javnosti s novom djevojkom Silvijom Dvornik zbog koje je ostavio suprugu Irenu nakon 17 godina braka.

Pjevač Marko Pecotić Peco ne prestaje puniti medijske stupce nakon što se doznalo da se razvodi od supruge Irene zbog druge žene.

Pogledaj i ovo Silvia Dvornik - 1 ''Bližimo se kraju...'' Peco i Silvia još su jednim zajedničkim izlaskom dali svoj odgovor na šuškanja o ljubavnoj krizi!

Peco je vijest o razvodu sam plasirao u medije, a otkrio je i da je njegova nova odabranica Silvia Dvornik, koja već godinama pjeva prateći vokal u njegovu bendu.

Novopečeni par sada je prvi put snimljen u javnosti, a ekskluzivnu fotografiju objavio je portal Dalmacija danas.

Marko i Silvia snimljeni su na trajektu iz Splita za Brač, a na fotografiji je ona prebacila ruku preko njegova ramena.

Podsjetimo, Pecotić je s uskoro bivšom suprugom Irenom u braku bio 17 godina i zajedno imaju dvojicu sinova, a vijest o njihovu razvodu šokirala je javnost.

"Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, za sada je to sve primljeno dobro, doma smo okej, cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti", potvrdio je pjevač za Slobodnu Dalmaciju.

Marko je svoju karijeru izgradio kao član Četiri tenora, a ranije je bio i član grupe Iskon. Međutim, već neko vrijeme Peco gradi svoju samostalnu karijeru te nastupa na raznim vjenčanjima i događanjima.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale Kate Beckinsale - 2 Michael Sheen, Kate Beckinsale (Foto: Getty) Kate Beckinsale (Foto: Instagram) +19 Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Celebrity Holivudska zvijezda objavom iz Zagreba nasmijala obožavatelje: "Izgleda da živimo u banana-državi"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Brady Gisele Bündchen Gisele Bündchen i Tom Brady - 3 Gisele Bündchen i Tom Brady - 4 +28 Gisele Bündchen i Tom Brady - 5 Celebrity Razveo se jedan od najpoznatijih svjetskih parova, o njihovim bračnim problemima šuškalo se već neko vrijeme!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene