Sve je proključalo!

Ljubavni skandal koji trese Split: Koliko dugo je tajio da ima novu ljubav nije poznato, ali odlučio je biti javno iskren

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Marko Pecotić - 1 In Magazin: Marko Pecotić - 2 In Magazin: Marko Pecotić - 9 In Magazin: Silvija Dvornik In Magazin: Marko Pecotić - 4 In Magazin: Marko Pecotić - 5 In Magazin: Marko Pecotić - 6 In Magazin: Marko Pecotić - 7 In Magazin: Marko Pecotić - 8 In Magazin: Marko Pecotić - 10 +19 In Magazin: Marko Pecotić - 3 Galerija

Pjevač Marko Pecotić Peco šokirao je priznanjem kako se zbog druge žene nakon 16 godina braka razvodi. No sve je proključalo kad je potvrdio da je novu ljubav pronašao u svojoj bliskoj suradnici, ujedno obiteljskoj prijateljici. Čini se kako je upravo ta činjenica nešto što mu javnost zamjera.

 

Pogledaj i ovo Irena Pecotić Nastavila sa životom Bivša supruga Marka Pecotića šali se na račun svog ljubavnog statusa, dok on uživa sa ženom zbog koje ju je ostavio

Koliko dugo je tajio, ne znamo, no Marko Pecotić Peco odlučio je biti iskren. Prvo je vijest priopćio supruzi, a potom tri dana kasnije medijima vijest podijelio i s javnosti.

 

"Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Istina je da imam novu osobu i novu ljubav, razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu, kao i novi početak, vrijeme će pokazati što će biti. S vjerom u Boga i istinu mislim da bi to moglo dobro ispasti, za sada su svi to dobro prihvatili, a vrijeme će pokazati jesam li bio u pravu", rekao je.

Nismo dugo čekali ni da Peco prizna u koga se zaljubio. Riječ je o Silviji Dvornik, pratećem vokalu u njegovu bendu. Sa Silvijom je provodio mnogo vremena na nastupima, a Splićane su zajedno zabavljali i u koncertnom autobusu tijekom pandemije.

"Ja sam presretna da sam dobila tu priliku kao prateći vokal i dio benda Marka Pecotića da danas uveličamo koliko toliko feštu, da sa našim pjevanjem pridonesemo ljudima, isto s porukom Ostanite doma, koji će na balkonima dočekati nas i naše pjesme", rekla je Silvija tom prilikom.

Nedugo nakon toga Peco je snimio i videospot za ljubavnu baladu "Vrime nam je ljubavi", u kojem se pojavljuje njegova zgodna supruga Irena. Poznati Splićanin na ovaj je romantični način proslavio 15. godišnjicu braka.

"Falilo mi je samo ko će u tom spotu bit i tu je uletila moja supruga sa najboljom mogućom idejom ikad da bude ona u spotu u vjenčanici svoje pokojne tete koju je uvijek htjela nositi i koja sad ima posebno značenje. Onda sam ja tu uključio i svoju djecu i svoga kuma", pričao je.

Ali u istom je spotu angažirao i ženu zbog koje se sad razvodi. Za potrebe spota, sa Silvijom je zaplesao i nasred splitske rive. Nakon toga pred njezinim je očima nježnosti razmjenjivao i s uskoro bivšom suprugom, za koju je uvijek imao samo riječi hvale.

"Sretni smo što smo imali tu sreću nabasati jedan na drugog. Tu treba biti puno razumijevanja njoj što mene uopće trpi i ispade, i ovakav i onakav dođeš sa gaže, ovakav i onakav ideš na gažu . Svi misle Peco se stalno smije, a što je meni u glavi to nitko ne zna", pričao je.

Pecina nova ljubav, prenose mediji, još je donedavno dolazila na pjevačeva obiteljska okupljanja. Fotografija na društvenim mrežama otkriva i da je u društvu njegove supruge Pecu bodrila na utrci u kojoj je sudjelovao. Stoga ne čudi da je Pecina supruga zanijemila kad je doznala zbog koga je suprug ostavlja. Za medije je tek kratko izjavila:

"Iskreno, stvarno bih to preskočila!"

Peco je šokirao, a neki tvrde i do suza doveo svoju tradicionalnu obitelj. Tim više što se Pecin brak činio idiličnim.

"Samo razumijevanje i poštivanje jedan drugoga. Svak ima svoje dane, svak ima svoje trenutke netko nju iživcira na poslu, netko mene. Sad je sve to drugačije kad ja jasnije vidim neke slike i stvari", govorio je.

A Peco nije krio da je prelijepoj supruzi često priređivao i romantična iznenađenja. Pohvalio nam se kako ju je iznenadio za 16. godišnjicu braka.

"Ja sam u ponoć manje kvarat doša ispod prozora di je ona spavala kod mojih na Korčuli gdje su nam i djeca, i snimija story, ajde tu sam ispod balkona di si haha Ona je onako izbezumljeno izašla i ja mislim da nije još bila svjesna", pričao je.

A sad je definitivno svjesna da je njihovoj ljubavi došao kraj. Žena koja joj je uz supruga slomila srce, Ireni je donedavno na društvenim mrežama komplimentirala, ostavljajući znakove srca ispod njezinih.

 

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić - 6 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Petar Grašo i Tonči Huljić - 4 Petar Grašo i Tonči Huljić - 3 +26 Aca Lukas, Tonči Huljić, Ivana Nikolić, Petar Grašo, Neda Ukraden Celebrity Petar Grašo nakon dugo vremena progovorio o bivšoj partnerici Danijeli Martinović te kako se nosi s cijelom situacijom  

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears Britney Spears - 5 Britney Spears - 3 Britney Spears - 2 +20 Britney Spears - 1 Celebrity Britney nastavlja šokirati: Objavila svoju potpuno golu fotografiju, a intimne dijelove nije se ni trudila sakriti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene