snima film u Hrvatskoj

Holivudska zvijezda objavom iz Zagreba nasmijala obožavatelje: "Izgleda da živimo u banana-državi"

Kate Beckinsale Kate Beckinsale Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale Kate Beckinsale - 2 Michael Sheen, Kate Beckinsale (Foto: Getty) Kate Beckinsale (Foto: Instagram) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale (Foto: Getty) Kate Beckinsale (Foto: Getty) Kate Beckinsale (Foto: Getty) +13 Kate Beckinsale - 3 Galerija

Kate Beckinsale u Zagrebu snima film Canary Black, a sa seta se javila na svojem profilu na Instagramu.

Holivudske glumica Kate Beckinsale glavna je zvijezda akcijskog filma "Canary Black" koji se trenutno snima u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Romina Tonković - 3 Ravno s filmskog seta! Domaća glumica otkriva tajne holivudskog hita koji se snima u Zagrebu, dobila je angažman o kakvom sanjaju svi mladi glumci!

Sa seta se javila na svojem profilu na Instagramu gdje je objavila fotografiju koja je njezine obožavatelje nasmijala do suza.

"Isprobavamo pouzdaniji način izbora sljedećeg premijera", napisala se u opisu fotke na kojoj ona i kostimografkinja Gabriella Claire Morpeth poziraju s bananama koje im vire iz hlača, referirajući se na novoizabranog premijera Velike Britanije Rishija Sunaka, koji je na toj poziciji zamijenio Liz Truss.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

"Izgleda da živimo u banana-državi", "Ti bi trebala biti sljedeća premijerka", "Obožavam te", "Ovo je sve", neki su od brojnih komentara koje je dobila, a fotka je skupila i na desetke tisuća lajkova.

Inače, film "Canary Black" jedan je od najvećih filmskih projekata koji se snima u Hrvatskoj, a zasigurno najveći koji se ikada snimao u Zagrebu. Djelo je redatelja Pierrea Morela iza kojeg je niz je uspješnih akcijskih filmova kao što su "96 sati" s Liamom Neesonom", zatim "From Paris with Love" s Johnom Travoltom, "Peppermint" s Jennifer Garner u glavnim ulogama i "District 13" koji je producirao Luc Besson.

Na projektu je stalno angažirano preko 350 hrvatskih filmskih djelatnika, uključujući i 14 hrvatskih glumaca i glumica, a jednu od glavnih uloga igra naša glumica Romina Tonković.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Popović Milan Popović Milan Popović (Foto: Dnevnik.hr) Milan Popović - 4 +2 Milan Popović - 5 Celebrity Milan Popović dobio dijete s 23 godine mlađom partnericom, nakon tri sina stigla mu je kćerkica!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 2 +27 Sonja Kovač Celebrity Sonja Kovač u mini vesti čija funkcija nije jasna čašom pokušala sakriti bujne atribute: ''A što ako pukne kopča?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene