samozatajan par

Pogledajte kako izgleda suprug Martine Tomčić, u braku su skoro 20 godina, no nemamo ga često priliku vidjeti!

Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić i suprug Robert Anic 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić, Mark Bagarić Janko Popović Volarić i Martina Tomčić Martina Tomčić, Anastasiia Mazur +0 Martina Tomčić, Antonijo Mitar Galerija

Martina Tomčić podijelila je obiteljsku fotografiju s ljetovanja na kojoj je pozirala sa suprugom Ženjom Moskaljovim i kćeri Rebekom.

Članica žirija popularne emisije "Supertalent" i operna pjevačica Martina Tomčić na svom Instagram profilu objavila je rijetku obiteljsku fotografiju.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden ''jedna je srodna duša'' Samo jednom se ljubi...ili ipak više puta? Domaće vijezde priznale koliko su puta iskreno voljele u životu!

Ona, suprug Ženja Moskaljov i njihova 11-godišnja kćer Rebeka pozirali su zagrljeni i nasmiješeni u moru, a fotku možete pogledati upravo OVDJE.

"Riječi nisu potrebne", napisala je Tomčić. 

Odmah joj se javila Franka Batelić koja joj je poručila: "Divni", a Maja Šuput uputila joj je niz zaljubljenih emotikona.

"Preslatko", "Divni", "Kako ste lijepi", "Predivne fotkice, uživajte" te pregršt emotikona srca nizalo se u nastavku od Martininih obožavatelja.

Ovaj par u braku je od 2003. godine, a u javnosti se vrlo rijetko pojavljuju zajedno, a uz kćer, imaju i sedmogodišnjeg sina Nou.

Martina je studirala u Grazu, ali je često dolazila u Zagreb, pa je tako jednom prilikom posjetila i Samoborski fašnik na kojem ju je sa Ženjom upoznao zajednički prijatelj. 

Vjenčali su se u Samoboru, a svadba je bila u sklopu obitelji i prijatelja. Martina je tada imala vrlo jednostavnu vjenčanicu od lanenog materijala koja je bila pripijena uz njezinu figuru. 

Mediji su masovno pisali kako je njezin suprug "uspješan poduzetnik i direktor u nizu poduzeća".

Tomčić imamo priliku gledati kao jednu od članica žirija u emisiji "Supertalent" koja najesen ponovno kreće s emitiranjem u prgoramu Nove TV.

Nema naviku dijeljenja obiteljskih fotografija, no za Božić je objavila kako izgleda blagdanski ugođaj u njezinu domu.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Manuela Stanić - 13 Manuela Stanić - 4 Manuela Stanić - 1 Manuela Stanić - 2 +20 Manuela Stanić - 3 Celebrity Najzgodnijem muškarcu na svijetu za oko zapela baš Hrvatica, otkrio ga zapis na društvenoj mreži

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić - 1 Jelena Perić - 4 Jelena Perić - 16 Jelena Perić - 17 +30 Jelena Perić - 5 Celebrity Baš kao Bondova djevojka: Hrvatica koju uspoređuju s Kim Kardashian objavila zavodljive fotke s jahte

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene