"Obje predivne i posebne žene"

Legendarna Pippi djevojka objavila svoju fotku iz 1982. godine, društvo joj je pravila naša diva s kojom se sada srela nakon svih tih godina!

Ana Sasso Ana Sasso Ivo Ravlic/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso i Tereza Kesovija - 1 Ana Sasso i Tereza Kesovija - 2 Ana Sasso i Tereza Kesovija - 3 Ana Sasso i Tereza Kesovija - 4 Ana Sasso Ana Sasso - 3 In Magazin: Ana Sasso - 1 Ana Sasso Ana Sasso Viktorija Rađa i Ana Sasso +20 Ana Sasso Galerija

Ana Sasso objavila je na profilu na Instagramu fotografije s Terezom Kesovijom iz 1982. godine i pokazala kako su tada izgledale.

Bivša manekenka, poznata i kao Pippi djevojka iz legendarne reklame, Ana Sasso pohvalila se na svom profilu na Instagramu fotografijama s našom pjevačkom divom Terezom Kesovijom pa podijelila i njihovu fotografiju iz davnih dana.

Pogledaj i ovo Anica Kovač Jednom miss, uvijek miss! Od krunidbe naših domaćih ljepotica prošla su desetljeća, no one i dalje izgledaju mladoliko, evo u čemu je njihova tajna!

Ana je uživala na Terezinu koncertu u zagrebačkoj Tvornici, a koliko je uživala u dobrom izlasku otkrila je svojim pratiteljima, a prisjetila se i nekih prošlih dana.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Sasso (@sasso.ana63)

"Predivna večer uz jednu Lady u svakom smislu te riječi. Predivna Tereza i u svojoj 84. godini i dalje plijeni svojom karizmom i energijom. Sinoć sam imala priliku biti na koncertu ove osebujne i temperamentom raskošne pjevacice, koja je svojim glasom, a slobodno mogu reći i stasom osvojila i pozornice diljem svijeta.

Tereza koja je ostvarila jednu veliku i predivnu karijeru, i dalje zanimljiva i posebna.Njeno izvođenje pjesama je još uvijek puno strasti i ljubavi, topline i velike emocije. Bravo Tere, moj naklon. Mnogima je sigurna sam uljepšala odrastanje i život svojim pjesmama i pjevanjem koje je u najmanju ruku jedinstveno i posebno. Ja sam je imala priliku upoznati daleke '82 godine na Splitskom festivalu. Tada još uvijek nepoznata mlada djevojka u svojim 19-im, radim kao hostesa i gle čuda, Tereza je do mene, ja pomislim... Bože moj dal' se meni obraća i zahvalim se u sebi, naravno i njoj u tom momentu, toj časti. Naravno iskoristili su neki taj moment i zabilježili ga, tako da fotografija u ovoj objavi datira iz te '82 godine. Tereza me odmah osvojila svojom pozitivnom energijom i ljepotom,doista je bila i ostala prelijepa žena. Sinoć sam ponovno iskoristila priliku i uručila joj iste fotografije. Ja sam baš bila uzbuđena zbog toga, a Tereza je uzvratila ljubaznošću i ljupkošću što se može zaključiti po fotografijama u ovoj objavi. Hvala Terezi na predivnom druženju, za malo vraćanja u prošlost, i užitku kojeg je priredila svima nama koji smo sinoć htjeli biti u njenom društvu, hvala na predivnim pjesmama i notoma tvog nezamjenjivog glasa", napisala je Ana u objavi.

"Obje ste predivne i posebne žene", "Kakve primadone", "Lijepe dame", "Kako je lijepa, naše djetinjstvo, naše sve", "Bravo", "Lijepe moje dvije dalmatinske žene", neki su od komentara Aninih pratitelja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić - 3 Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić +25 Mateo i Izabel Kovačić Celebrity Izabel Kovačić pokazala kako je ukrasila luksuzni stan za Uskrs, a sve je rastopio njezin maleni pomoćnik!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 3 +25 Jelena Rozga - 2 Celebrity Jelena Karleuša izazvala pomutnju na Rozginu koncertu, dekolte je prekrila s tankim trakicama, čak je i detalj na licu ostao u sjeni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene