"Prekrasan dom"

Izabel Kovačić pokazala kako je ukrasila luksuzni stan za Uskrs, a sve je rastopio njezin maleni pomoćnik!

Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić - 3 Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić Mateo i Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić Mateo i Izabel Kovačić - 2 Mateo i Izabel Kovačić - 1 Mateo i Izabel Kovačić - 5 +19 Mateo i Izabel Kovačić - 6 Galerija

Izabel Kovačić objavila je na svom profilu video iz luksuznog stana u kojem živi sa suprugom Mateom i sinom Ivanom.

Supruga našeg nogometaša Matea Kovačić, lijepa Izabel objavila je na svom profilu na Instagramu video iz njihova luksuznog stana u kojem je pokazala kako ga je uredila za uskrsne blagdane.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 4 mali medenjak! Izabel Kovačić javila se sa skijanja, ali sin Ivan je ipak prava zvijezda ovog obiteljskog zimovanja!

"Najbolji prijatelji rade svoj posao", napisala je Izabel uz video u kojem je svu pažnju ukrao njezin i Mateov preslatki sin Ivan.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izakova)

"Divno ste vas dvoje to posložili", "Prekrasan dom", "Najslađi ste", "Kako slatkog pomoćnika imaš", "Predivno", "Prekrasne dekoracije", pohvalili su ih Izabelini pratitelji.

Izabel i Mateo u braku su od 2017. godine, a vjenčali su se u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant. U listopadu 2020. godine dobili su sina Ivana, kojem je krsni kum bio Luka Modrić.

Par već godinama živi u Londonu, u kojem Mateo igra za nogometni klub Chelsea.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju John Lydon i Nora Forster - 1 John Lydon i Nora Forster - 2 John Lydon i Nora Forster - 3 John Lydon i Nora Forster - 4 +1 John Lydon i Nora Forster Celebrity O supruzi je nakon teške dijagnoze brinuo danonoćno, ali njihovu je sreću nakon 45 godina prekinulo ono čega se najviše bojao

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Šimić - 3 Jelena Šimić - 2 Jelena Šimić - 4 Jelena Šimić - 1 +5 Dario i Jelena Šimić - 3 Celebrity Lijepa supruga Darija Šimića prošetala centrom grada, objektivi joj nisu zasmetali makar se ne voli izlagati javnosti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene