Najveća podrška

Pogledajte kako je lijepa supruga Matea Kovačića proslavila njegove golove, nije skrivala ponos!

Izabel Kovačić Izabel Kovačić Tom Dubravec/Cropix 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić Mateo i Izabel Kovačić Mateo i Izabel Kovačić Mateo i Izabel Kovačić - 3 Mateo i Izabel Kovačić - 1 Izabel i Mateo Kovačić - 3 Izabel i Mateo Kovačić - 2 Izabel Kovačić sa sinčićem +15 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 1 Galerija

Izabel Kovačić posvetila je objave na Instagramu svojem suprugu Mateu, koji je na utakmici Hrvatske i Turske zabio dva gola.

Mateo Kovačić bio je junak naše reprezentacije na utakmici protiv Turske i s dva zabijena gola doveo je Hrvatsku do pobjede.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Posebno ponosna bila je Mateova supruga Izabel, koja ovaj put nije bila na stadionu, već ga je bodrila iz udobnosti doma i oglašavala se na društvenim mrežama.

Oba njegova gola snimila je i objavila u svojim pričama na Instagramu, gdje ga je i označila.

Izabel je supruga vjerno bodrila i tijekom svjetskog prvenstva u Katru, gdje je proslavila i svoj 30. rođendan, i to baš na dan kada su Vatreni osvojili broncu.

Izabel i Mateo u braku su od 2017. godine, a vjenčali su se u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant. U listopadu 2020. godine dobili su sina Ivana, kojem je krsni kum bio Luka Modrić.

Par već godinama živi u Londonu, u kojem Mateo igra za nogometni klub Chelsea.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Stjepan Perić Momčilo Otašević Momčilo Otašević - 4 Jelena Perčin i Momčilo Otašević +17 Momčilo Otašević i Jelena Perčin Celebrity Momčilo Otašević objavio fotografiju koja će obradovati njegove obožavatelje: "Ponovno zajedno!"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Flynn Boyle - 4 Lara Flynn Boyle - 3 Lara Flynn Boyle - 1 Lara Flynn Boyle - 6 +19 Lara Flynn Boyle - 5 Nekad i sad Ova žena nekad je bila pojam ljepote, a sad je rijetko vidimo: Skriva se u svom domu zbog štete koju si je napravila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene