Prepoznajete li je?

Ova žena nekad je bila pojam ljepote, a sad je rijetko vidimo: Skriva se u svom domu zbog štete koju si je napravila!

Lara Flynn Boyle Lara Flynn Boyle Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Flynn Boyle - 4 Lara Flynn Boyle - 3 Lara Flynn Boyle - 1 Lara Flynn Boyle - 6 Lara Flynn Boyle - 5 Lara Flynn Boyle - 4 Lara Flynn Boyle - 3 Lara Flynn Boyle - 2 Lara Flynn Boyle - 1 Lara Flynn Boyle - 4 +11 Lara Flynn Boyle - 3 Galerija

Lara Flynn Boyle nekad je žarila i palila svjetskim naslovnicama, a danas se rijetko pojavljuje u javnosti te je mnogi ne bi prepoznali.

Lara Flynn Boyle bila je jedna od najvećih zvijezda početkom 90-ih godina, no u posljednje se vrijeme skrivala od medija. Svoja je najznačajnija glumačka ostvarenja ostvarila na početku karijere kao problematična i znatiželjna tinejdžerica Donna Hayword u kultnom "Twin Peaksu" te kao Stacy u filmu "Wayneov svijet".

Pogledaj i ovo Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Nitko ju ne prepoznaje Teško je povjerovati, ali o ljepoti ove žene nekad se naveliko pričalo, danas se krije od ljudi zbog velike pogreške

Zahvaljujući talentu, ali i prirodnoj ljepoti koja ju je krasila, Lara je mogla birati muškarce s kojima želi izlaziti, a na tom se popisu našlo puno poznatih imena. Između ostalih, ljubila je glumce Erica Danea i Kylea MacLachlana, glazbenika Adama Duritza i brojne druge te punila stupce tabloida, koji su pratili svaki njezin korak.

Nakon nekoliko godina slave u mladosti Lara je prestala biti stalnim dijelom poznatih koji su pod konstantnim svjetlima reflektora te se već godinama radije bavi privatnim životom, a paparazzi su je sada uhvatili kako iznosi smeće iz svoje kuće u Los Angelesu.

U kariranoj košulji, trenirci zapasanoj u čizme, širokoj jakni i s razbarušenim repom glumica je nakratko izašla van te se vratila u kuću.

A vidjevši ove fotografije mnogi je ne bi prepoznali jer je glumica jedna od onih koja se odlučila podvrgnuti nizu estetskih zahvata na licu kako bi svoju mladolikost održala što dugotrajnijom, ali danas zbog toga više ne nalikuje na samu sebe.

Njezina rijetka pojavljivanja ostaju u sjeni izobličena lica iako nikada nije otvoreno priznala odlaske pod nož, kao ni probleme koje je imala s alkoholom.

Prošle godine potvrdila je da će glumiti u novom filmu "Smrt u Teksasu", a iako je sve manje vidimo na filmskim ekranima te je brojnima danas i nepoznato njezino ime, spremno je odgovorila na pitanje novinara smatra li da je to njezina povratnička uloga.

"Nikada nisam ni otišla", zaključila je glumica.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Stjepan Perić Momčilo Otašević Momčilo Otašević - 4 Jelena Perčin i Momčilo Otašević +17 Momčilo Otašević i Jelena Perčin Celebrity Momčilo Otašević objavio fotografiju koja će obradovati njegove obožavatelje: "Ponovno zajedno!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 4 Heidi Klum +26 Heidi Klum - 4 Celebrity Svi su gledali u samo dvije trake kojima je prekrila grudi, a tu je i opaki prorez kojim je zasjenila sve prisutne!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene