Sretna i ispunjena

Izabel Kovačić pohvalila se fotografijama s proslave svog 30. rođendana, a označila je i drage ljude koji su joj uljepšali taj dan!

Izabela Kovačić - 1 Izabela Kovačić - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabela Kovačić - 2 In Magazin: Izabel Kovačić - 5 Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić - 3 Mateo i Izabel Kovačić sa sinom Izabel Kovačić - 1 +19 Izabela Kovačić - 2 Galerija

Izabel Kovačić na Instagramu je podijelila fotografije, ali i video s proslave svog 30. rođendana.

Supruga nogometaša Matea Kovačića, Izabel nedavno je proslavila svoj okrugli rođendan, a sada je na Instagramu pokazala i dio atmosfere.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 4 mali medenjak! Izabel Kovačić javila se sa skijanja, ali sin Ivan je ipak prava zvijezda ovog obiteljskog zimovanja!

Ispod fotografije na kojoj veselo pozira s čašom šampanjca u ruci i odjevena u svečanu crnu haljinu, napisala je:

"Zahvalna na prošloj godini ispunjenoj s toliko blagoslova i lijepih uspomena. Hvala svima na lijepim željama i podršci".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)

U komentarima je zadobila pregršt emotikona gorućih vatrica, ali i srca.

Zatim je objavila video na kojem je prikazala kakvo slavlje joj je priredio njezin Mateo u Katru. U prvi kadar upala je pješčana plaža i mnoštvo balona. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)

U objavi je označila prijateljicu Dinu Dragiju, suprugu nogometaša Tina Jedvaja, i Katarinu Kovačić, sestru svog supruga Matea.

"Najveća lekcija koju sam naučila u životu je da ljudi zaborave što su napravili, ali nikad ne zaboravljaju kako su se osjećali zbog nekih koji su ih usrećili", dodala je za kraj.

"Predivna večer", "Kraljice", "Wow", "Tebi je sve u životu ispunjeno", "Prekrasno", nizali su svoje komentare oduševljeni pratitelji.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 3 +34 Georgina Rodriguez - 1 Zanimljivosti Ronaldova Georgina morat će se držati ovih strogih pravila u Saudijskoj Arabiji, a neka bi joj mogla stvoriti nezadovoljstvo

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie Brad Pitt i Margot Robbie Margot Robbie - 1 Margot Robbie - 3 +15 Margot Robbie - 2 Zanimljivosti Jedan detalj na licu naljepše žene na svijetu otkrio je njezinu pomalo divlju prošlost, ne može ga sakriti iako joj smeta

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene