Slatkiš!

Izabel Kovačić objavila preslatku fotku sa sinom Ivanom, prizor je sve rastopio: "Joj, malac isti tata!"

Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić/Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić - 3 Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić Izabel i Mateo Kovačić - 4 +15 Izabel Kovačić Galerija

Izabel Kovačić objavila je na profilu na Instagramu fotografiju sa sinom Ivanom i pokupila brojne simpatije svojih pratitelja.

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, lijepa Izabel Kovačić na svojem je profilu na Instagramu objavila fotografije iz katarske pustinje Sealine Desert, a na kojima joj društvo pravi sin Ivan.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

30-godišnja Izabel pozirala je s Ivanom u naručju, a fotografija je rastopila srca njezinih obožavatelja.

"Najbolji prijatelji", napisala je u opisu fotografije, koju možete pogledati OVDJE.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)

"Ljubav najslađa", "Mini Kova", "Najslađi", "Ivan ili Mateo", "Mini Mateo", "Bože kako sliči na tatu", "Medeni ste", "Kako zgodan dečko, a i mama je naravno", "Joj, malac isti tata", "Mateo u malom, predivan je", zaključili su njezini pratitelji.  

Izabel je ovih dana na društvenim mrežama podijelila rijetku fotografiju iz noćnog izlaska, u kojem se zabavljala s Andreom i Hrvojem Čermakom. 

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart i Kevin Trapp - 1 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 8 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 3 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 2 +28 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 9 Celebrity Umirovljena ljepotica u tangicama izvodila poze na koje bi se rijetki odvažili, stvarno je vješta!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Joan Collins - 3 Joan Collins i Percy Gibson Joan Collins (Foto: Getty Images) Joan Collins (Foto: Getty Images) +14 Joan Collins (Foto: Getty Images) Celebrity Legendarna glumica u 90. godini pozirala u badiću, a u bazenu joj se pridružio i 31 godinu mlađi muž

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene