Vesela večer!

Izabel Kovačić pohvalila se fotografijom iz izlaska i pokazala tko su njezini ljudi za zabavu

Izabel Kovačić Izabel Kovačić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić - 3 Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić - 1 Mateo i Izabel Kovačić sa sinom Izabel Kovačić - 3 Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić Izabel i Mateo Kovačić - 4 +19 Izabel i Mateo Kovačić - 3 Galerija

Izabel Kovačić podijelila je fotografiju iz izlaska u kojem je partijala s poznatim društvom, a zasjala je u svjetlucavoj haljini koja je otkrivala neke dijelove tijela.

Izabel Kovačić objavila je analognu fotografiju iz izlaska u kojem je uživala s poznatom ekipom.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 4 mali medenjak! Izabel Kovačić javila se sa skijanja, ali sin Ivan je ipak prava zvijezda ovog obiteljskog zimovanja!

Supruga našeg reprezentativca Matea Kovačića partijala je s Andreom i Hrvojem Čermakom, a ta dva para već su se i prije družila.

Izabel je za izlazak odabrala svjetlucavu providnu haljinu, a svoju dugu gustu kosu začešljala je prema natrag.

''Party people'', napisala je kratko iznad fotografije.

Izabel se nedavno vratila iz Katra, gdje je provela skoro mjesec dana kako bi bodrila Matea u nastupu s hrvatskom reprezentacijom, koja je osvojila treće mjesto.

Iako već godinama žive u Londonu, Izabel često boravi u Zagrebu i u njemu je otvorila i svoju trgovinu za robnu marku Lunilou.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina i sin Aleksandar Severina Vučković - 2 Severina - 2 +27 Severina - 10 Celebrity Severina toplom fotografijom ispred božićnog drvca pokazala svoj mali krug velikih ljudi

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Fahriye Evcen - 1 Fahriye Evcen - 2 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 14 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 13 +24 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 12 Celebrity Popularni Bali-beg podijelio predivnu fotografiju trudne supruge, mnogi nagađaju jesu li u opisu otkrili i spol bebe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene