Još malo!

Popularni Bali-beg podijelio predivnu fotografiju trudne supruge, mnogi nagađaju jesu li u opisu otkrili i spol bebe

Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 2 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 2 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Fahriye Evcen - 1 Fahriye Evcen - 2 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 14 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 13 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 12 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 11 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 10 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 9 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 8 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 7 +18 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 6 Galerija

Burak Özçivit podijelio je fotografije trudne supruge, a sudeći po njezinu trbuhu, beba bi mogla stići vrlo skoro!

Turski glumac Burak Özçivitza kojim su poludjele žene diljem svijeta, podijelio je dvije fotografije svoje trudne supruge Fahriye Evcen.

Pogledaj i ovo Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 2 preokret! Turski miljenik žena i predivna supruga bili su pred rastavom braka, a sada su objavili potpuno neočekivanu vijest!

Drugu trudnoću dugo su skrivali, a nakon što je Fahriye u listopadu otkrila trbuščić, o tome više nisu govorili. Ipak, markantni glumac sada nije odolio objaviti fotografije Fahriye u bijeloj uskoj haljini, koja je itekako istaknula njezin trbuh, a sudeći po sad već velikom trbuhu, beba bi mogla vrlo skoro stići.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit)

Iste fotografije podijelila je i sama Fahriye, a pratitelji u komentarima nisu mogli prestati hvaliti ovu prelijepu trudnicu. I Burak i Fahriye u opise fotografija stavili su plavo srce, pa su mnogi počeli nagađati da par očekuje dječaka.

Burak i Fahriye u braku su od 2017. godine, a da postanu roditelji, bila im je jedna od najvećih životnih želja, što su isticali u brojnim intervjuima.

Svoje prvo dijete, sinčića Karana, dobili su 2019. godine, a ubrzo će im obitelj uveličati i još jedno dijete, čiji spol fanovi nestrpljivo čekaju saznati.

2020. godine medijima se proširila vijest kako se Burak i Fahriye rastaju. Problemi u njihovu braku navodno su počeli nakon što je Fahriye pala u depresiju zbog smrti oca i nije htjela prihvatiti Burakov savjet i preporuku da potraži stručnu pomoć dok je on preuzeo brigu o njihovu sinu. Prema navodima izvora bliskog paru upravo je pitanje odgoja djeteta stavila točku na i jer svatko bi sina želio odgajati na svoj način. Međutim, prava drama koja je nastala ubrzo je dobila svoj sretan kraj, a jedan od najljepših parova Turske ipak je ostao u braku.

Buraka smo na Novoj TV gledali u serijama ''Crna ljubav'' i ''Sulejman Veličanstveni'', a svojim je izgledom vrlo brzo raspametio brojne Hrvatice.

Markantni glumac osvojio je Fahriye, koja je turski model i zaštitno lice L'Oreala te je uvrštena na popis najljepših žena svijeta.

Upoznali su se još 2013. godine na snimanju serije, a njihova kemija bila je prejaka da svoje poznanstvo ne pretvore u nešto više.

Početkom 2020. godine ova obitelj živjela je u strahu od prijetnji otmicom.
Prijetnje su stigle od pripadnika turskog kriminalnog miljea, s kojima ima problema otkako je kupio luksuznu vilu nedaleko od Istanbula nakon što su on i supruga saznali da čekaju prvo dijete.

Prijetnje je počeo dobivati nakon što je Fahriye objavila prvu fotografiju sina na društvenim mrežama, a onda se iz straha obratio nadležnim službama.

Sve to utjecalo je na njegovu koncentraciju i rad na snimanju novih serija, pa se ponovno odlučio javiti svom psihijatru nakon što mu je prije godinu dijagnosticiran sindrom sagorijevanja.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Šime Vrsaljko - 4 Šime Vrsaljko - 3 Šime Vrsaljko - 2 +26 Šime Vrsaljko - 1 Celebrity Šime Vrsaljko napravio iznimku i objavio rijetku fotografiju s partnericom Kajom, uhvatili ih u spontanom trenutku

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser Stjepan Hauser s roditeljima Stjepan Hauser i Elon Musk Stjepan Hauser i Kim Kardashian +8 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Celebrity Stjepan Hauser raspričao se o ljubavi prema ženama pa usporedio Hrvatice i Srpkinje: ''One su vatrenije...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene