melem za oči

Šuškalo se da mu je brak gotov, ubrzo je sve razuvjerio, a njegova objava razveselila je milijune žena

Burak Özçivit (Foto: Instagram) Burak Özçivit (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Burak Özçivit (Foto: Instagram) Burak Özçivit (Foto: Instagram) Burak Özçivit (FOTO: Instagram) Burak Özçivit (FOTO: Instagram) Burak Özçivit (FOTO: Instagram) Burak Özçivit i Fahriye Evcen (FOTO: Instagram) +0 Burak Özçivit (FOTO: Instagram) Galerija

Burak Ozcivit od 2017. u braku je s Fahriye Evcen te imaju dvogodišnjeg sina Karana, a razveselio je obožavateljice fotografijom svoga golog torza.

Burak Ozcivit (36) i Fahriye Evcen (35) u braku su od 2017., a posljednjih godinu dana šuškalo se da se razvode. 

Pogledaj i ovo Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 2 Još malo! Popularni Bali-beg podijelio predivnu fotografiju trudne supruge, mnogi nagađaju jesu li u opisu otkrili i spol bebe

Glumac, koji se proslavio u sapunici "Sulejman Veličanstveni" kao vojskovođa Bali-beg, razveselio je obožavateljice seksi fotografijom na Instagramu. Burak je pozirao bez majice na plaži, a u prvom planu bio je njegov torzo, čime je pokazao da ponosno nosi svoj ljubavni tepih i nije pobornik depilacije. 

"Zgodan", "Ugodan odmor", "Goriš", "Kralj", "Volim te", "Opraštamo mu dlakavost", "Lijep muškarac", "Opa. Netko uživa u suncu", komentirale su pratiteljice, kojih ima više od 18 milijuna na Instagramu, objavu naočitog Turčina. 

Turski su mediji u rujnu prošle godine pisali da Burak ima problema u braku s glumicom Fahriye nakon što je ona pala u depresiju zbog očeve smrti i nije htjela prihvatiti njegov savjet i preporuku da potraži stručnu pomoć dok je on preuzeo brigu o njihovu sinu. Prema navodima izvora bliskog paru, upravo je pitanje odgoja djeteta stavilo točku na i jer svatko bi sina želio odgajati na svoj način.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit)

No čini se da su supružnici, koji imaju dvogodišnjeg sina Karana, izgladili probleme ili oni uopće nisu postojali, što je razočaralo obožavateljice zaluđene Bali-begom. Burak i Fahriye početkom srpnja proslavili su četvrtu godišnjicu braka i prisjetili se svoje svadbe u palači Sait Halim Paşa Yalısı. 

Za godišnjicu braka glumac je supruzi priredio raskošnu proslavu i u ponoć organizirao vatromet. Nakon toga ju je odveo i na putovanje i pritom joj nije otkrio lokaciju. 

Inače, par se upoznao na snimanju sapunice "Ptica pjevica". Ubrzo su se zaljubili i kasnije su snimili film "Ljubav nalikuje tebi" te je tada javnost saznala da su u vezi. "Među nama se razvila strast čim smo se upoznali, bila je to neka posebna energija. Nakon što smo snimili i film zajedno, naša je veza postala čvršća i dublja", objasnio je svojedobno Burak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit)

Vjenčali su se 2017. u Istanbulu nakon četiri godine veze, a 2019. su dobili sina Karana. Evcen se osim glumom bavi i manekenstvom i bila je zaštitno lice brenda L'Oreal te je uvrštena na popis najljepših žena svijeta.

Glumica je poznata i po vezi s još jednim turskim glumcem koji je osvojio žene diljem svijeta, a riječ je o Ozcanu Denizu (49). Fahriye i Ozcan, koji se proslavio u seriji "Sudbina", bili su skupa pet godina.

Zanimljivo je da glumicu i njezina muža Buraka nazivaju turskom Brangelinom i privlače veliku pozornost javnosti. Njega na Instagramu prati 15,2 milijuna ljudi, dok Fahriye ima 10,8 milijuna pratitelja.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Brekalo (Foto: Instagram) Josip Brekalo (Foto: Instagram) Josip Brekalo (Foto: Instagram) Josip Brekalo (Foto: Instagram) +2 Josip Brekalo (Foto: Instagram) Celebrity Naš mladi reprezentativac objavio prve fotke sa svog bajkovitog vjenčanja, čestitke stižu sa svih strana!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene