Prekrasan par

Jedna od najljepših žena svijeta očarala je i turskog miljenika žena, a nakon bračne krize sve su razveselili lijepom vijesti!

Fahriye Evcen, Burak Ozcivit Fahriye Evcen, Burak Ozcivit Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fahriye Evcen, Burak Ozcivit Fahriye Evcen, Burak Ozcivit Fahriye Evcen - 2 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 14 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 1 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 13 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 12 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 8 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 9 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 10 +19 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 11 Galerija

Supruga Buraka Ozcivita, Fahriye Evcen, glavna je zvijezda turskog filmskog megahita "Vječna ljubav" koji u petak, 20. siječnja možete pogledati na Novoj TV.

Nova TV u petak, 20. siječnja emitira TV premijeru turskog filmskog megahita "Vječna ljubav" koji na male ekrane donosi vrtlog emocija i ljubavnu priču koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Pogledaj i ovo Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 2 preokret! Turski miljenik žena i predivna supruga bili su pred rastavom braka, a sada su objavili potpuno neočekivanu vijest!

Jednu od glavnih uloga u filmu ima prekrasna Fahriye Evcen, koja se proslavila u seriji "Kad lišće pada", a široj javnosti poznata je i po braku s turskim miljenikom žena, glumcem Burakom Ozcivitom, kojeg smo na Novoj TV gledali u serijama "Crna ljubav" i "Sulejman Veličanstveni".

Burak i Fahriye u braku su od 2017. godine i trenutno čekaju svoje drugo dijete. Drugu trudnoću dugo su skrivali, a glumac je nedavno raznježio obožavatelje fotografijom svoje lijepe supruge s povećim trbuhom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Burak Özçivit (@burakozcivit)

Svoje prvo dijete, sinčića Karana, dobili su 2019. godine, a nagađa se da im ponovno stiže dječak.

Upoznali su se još 2013. godine na snimanju serije i među njima je odmah zaiskrilo, a prebrodili su i bračnu krizu.

Prije tri godine medijima se proširila vijest kako se rastaju, a problemi u njihovu braku navodno su počeli nakon što je Fahriye pala u depresiju zbog smrti oca i nije htjela prihvatiti Burakov savjet da potraži stručnu pomoć. Prema navodima izvora bliskog paru problem je bilo i pitanje odgoja njihova sina jer su imali drugačije pristupe. Srećom, drama je ubrzo dobila svoj sretan kraj i jedan od najljepših parova Turske ostao je u braku, a uoči dolaska prinove izgledaju sretnije nego ikad.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

Inače, Fahriye je jedna od najpoznatijih turskih glumica, a zahvaljujući očaravajućoj ljepoti, ostvarila je i vrlo uspješnu karijeru u modelingu. Prema izboru portala Buzznet, koji prati živote poznatih i slavnih, 2017. godine uvrštena je i na listu "30 najljepših žena na svijetu".

Uz nju, u glavnim ulogama u filmu "Vječna ljubav" pojavljuju se i omiljeni glumac Murat Yildirim, koji je vojsku obožavatelja stekao nakon uloga u uspješnim serijama kao što su "Asi" u kojoj je glumio Demira Dogana i "Ljubav i kazna" u kojoj je utjelovio lik šarmantnog Savaša.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Murat Yıldırım (@mrtyldrm)

U ovoj šarmantnoj romantičnoj drami Murata gledamo u ulozi Cana, uglednog doktora, briljantnog kirurga i profesora u bolnici koji svaki trenutak svog života posvećuje brizi o pacijentima. Užurbanost svakodnevice i kompleksnost posla ne dozvoljavaju mu da uživa u malim radostima života, a svaki trenutak pomno je unaprijed isplaniran. Farhriye ulazi u ulogu mlade i lijepe djevojke Zejnep koja ima tragičnu prošlost. Ona je zaposlena kao čistačica u Canovoj kući i zajedno sa sestrom živi skromnim životom. Za razliku od Cana, njezin život, iako određen teškom sudbinom, pun je boja i optimizma, a sreću pronalazi u malim stvarima. Iako se na prvi pogled čini da nemaju ništa zajedničko, sudbine Cana i Zejnep neočekivano se isprepliću. Njihov odnos počinje se razvijati, a ljubav polako poprimati svoje obrise, no na putu do sreće morat će donijeti teške odluke i prevladati nepremostive prepreke.

Film "Vječna ljubav" postigao je veliki uspjeh i pridobio brojne obožavatelje kako u Turskoj, tako i u zemljama izvan nje. Glumica Fahriye Evcen 2017. godine osvojila je Turkey Youth Awards za najbolju filmsku glumicu, a film je 2018. godine nominiran u kategoriji najboljeg filma, dok je iste godine Murat Yildrim nominiran za najboljeg glumca.

Ova romantična drama nije samo intrigantna već i duboko dirljiva. Ne propustite je pogledati u petak na Novoj TV!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 5 +23 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Golišavo izdanje jedne od najbogatijih Hrvatica: Prozirna tkanina otkrila je više od očekivanog, nemoguće je bilo ne okrenuti se za njom!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Mads Mikkelsen - 6 Mads Mikkelsen - 2 Mads Mikkelsen - 5 Mads Mikkelsen - 3 +16 Mads Mikkelsen - 4 Celebrity Zbog njegove netipične ljepote za njim se okreću sve žene, a evo i zašto satima mogu gledati njegove fotke: "Ovaj čovjek je sve"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene