Uz njih se ne vežu skandali

Lijepa supruga Darija Šimića prošetala centrom grada, objektivi joj nisu zasmetali makar se ne voli izlagati javnosti

Jelena Šimić Jelena Šimić Marko Lukunic/Pixsell 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Šimić - 3 Jelena Šimić - 2 Jelena Šimić - 4 Jelena Šimić - 1 Dario i Jelena Šimić - 3 Dario i Jelena Šimić - 1 Dario Šimić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 6 Dario Šimić u emisiji Zdravlje na kvadrat Dario Šimić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 4 +0 Jelena Šimić Galerija

Jelena Šimić snimljena je u šetnji Zagrebom, a objektivi fotoaparata joj pritom nisu zasmetali.

Supruga našeg umirovljenog nogometaša Darija Šimića, lijepa Jelena Šimić snimljena je u centru Zagrebu, a sudeći prema fotografijama bila je u nekoj žurbi.

Pogledaj i ovo Dario i Jelena Šimić Nisu često u javnosti Uz brak našeg bivšeg nogometaša ne veže se niti jedan skandal, a s njegove lijepe supruge teško je skinuti pogled!

Jelena je inače poznata po svom besprijekornom stilu i praćenju trendova pa je i za ovaj ležerni izlazak obukla pripijene traperice koje je uskladila s trendi smeđim kaputom, torbicom i tenisicama. Iako je bila u žurbi, objektivi kamera nisu joj zasmetali pa im se u jednom trenutku i nasmiješila.

Dario i Jelena u sretnom su braku već 23 godine i roditelji su četvorice sinova i jedan su od parova uz čije se ime nikad nisu vezali skandali.

Najstariji sin Roko već je odavno proglašen jednim od najvećih talenata hrvatskog nogometa, a da ima taj sportski gen, slaže se i tata.

''Svi smo subjektivni prema djeci, ja sam sretan da uživaju u tome što rade. Roko je sad u Salzburgu, lijepo mu je, uči jezik, ide biciklom na trening pošto su tamo staze zastupljene, nije samo razmišljanje tko će kakav auto voziti'', izjavio je Dario u jednom intervjuu za IN Magazin.

Zajedno se rijetko pojavljuju u javnosti, a posljednji put imali smo ih priliku vidjeti na proslavi 50. rođendana Nine Badrić, gdje je Jelena svojom pojavom sve okupljene oborila s nogu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 4 Franka Batelić +26 Franka Batelić - 1 Celebrity Franka raznježila sve preslatkim obiteljskim prizorima s Ćorlukom, evo gdje i kako oni provode uskrsne blagdane

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 3 +25 Jelena Rozga - 2 Celebrity Jelena Karleuša izazvala pomutnju na Rozginu koncertu, dekolte je prekrila s tankim trakicama, čak je i detalj na licu ostao u sjeni

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene