Ne voli se izlagati javnosti

Dario Šimić i njegova samozatajna supruga sredili su se za rijetki zajednički izlazak, ona je ukrala sve poglede!

Dario Šimić Dario Šimić Igor Soban/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Dario i Jelena Šimić Dario i Jelena Šimić Dario i Jelena Šimić Dario i Jelena Šimić Dario i Jelena Šimić Dario i Jelena Šimić Dario i Roko Šimić Dario i Jelena Šimić - 3 Jelena Šimić - 1 Jelena Šimić - 2 +10 Jelena Šimić - 3 Galerija

Dario i Jelena Šimić snimljeni su u izlasku u Zagrebu nakon dugo vremena, a za tu su se prigodu i lijepo dotjerali.

Naš umirovljeni nogometaš Dario Šimić i njegova supruga Jelena Šimić snimljeni su na proslavi rođendana jedne agencije za nekretnine u Zagrebu, a bio im je to zajednički izlazak u javnosti nakon dužeg vremena.

Za tu su se priliku i sredili pa je Jelena zablistala u ružičastom odijelu ispod kojeg je nosila svileni top, dok je Dario bio elegantan u plavom odijelu s kravatom.

Par je u sretnom braku već 24 godine, roditelji su četvorice sinova i jedan su od parova uz čija se imena nikad nisu vezali skandali. Najstariji sin Roko već je odavno proglašen jednim od najvećih talenata hrvatskog nogometa, a da ima taj sportski gen, slaže se i tata.

  Pogledaji ovo Dario i Jelena Šimić Celebrity Legendarni Vatreni s lijepom suprugom ima četvoricu sinova, a jedan se već dokazao kao njegov dostojni nasljednik!

''Svi smo subjektivni prema djeci, ja sam sretan jer uživaju u tome što rade. Roko je sad u Salzburgu, lijepo mu je, uči jezik, ide biciklom na trening jer su tamo staze zastupljene, nije samo razmišljanje tko će kakav auto voziti'', izjavio je Dario u jednom intervjuu za IN magazin.

Zajedno se rijetko pojavljuju u javnosti, a posljednji put imali smo ih priliku vidjeti na proslavi 50. rođendana Nine Badrić prije dvije godine, gdje je Jelena svojom pojavom sve okupljene oborila s nogu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jana Vrdoljak Jana Vrdoljak - 1 Jana Vrdoljak - 1 Jana Vrdoljak - 2 +25 Jana Vrdoljak - 1 Celebrity Lijepa Vannina kći snimljena u solo izlasku, svojom gestom oduševila je sve oko sebe, dok s lica nije skidala osmijeh

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 4 +26 Heidi Klum - 1 Celebrity Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene