Ne vidimo je često

Lijepa Vannina kći snimljena u solo izlasku, svojom gestom oduševila je sve oko sebe, dok s lica nije skidala osmijeh

Vanna Vanna Vanna/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jana Vrdoljak Jana Vrdoljak - 1 Jana Vrdoljak - 1 Jana Vrdoljak - 2 Jana Vrdoljak - 1 Jana Vrdoljak i Vanna Jana Vrdoljak Jana Vrdoljak Jana Vrdoljak Vanna i Andrija Vrdoljak - 6 +19 Vanna i Andrija Vrdoljak - 5 Galerija

Jana Vrdoljak pojavila se na Danu crvenih haljina u Zagrebu te je privukla veliku pozornost okupljenih.

Na zagrebačkom trgu Petra Preradovića održana je hvalevrijedna javnozdravstveno-edukativna kampanja Dan crvenih haljina, na kojoj su se pojavila i neka poznata lica, među kojima i kći naše pjevačice Vanne Jana Vrdoljak.

23-godišnju Janu ne viđamo često u javnosti, pa je njezino pojavljivanje izazvalo interes javnosti, a ona je sa smiješkom pozirala fotografima koji su se tamo zatekli.

Vanna je kćer dobila s našim filmskim producentom Andrijom Vrdoljakom, osim nje imaju i 26-godišnjeg sina Luku, a u sretnom su braku od 1998. godine. Jana je nedavno proslavila 23. rođendan, a ljepotica s godinama sve više sliči svojoj poznatoj mami.

Pogledaji ovo Vanna Nekad i sad Jedan su od naših najdugovječnijih parova, no njihovih zajedničkih fotografija jako je malo, a ovo je jedna od njih!

Suprug Andrija iz prvog braka ima i kćer Doru, koja mu je prije nekoliko godina rodila i prvo unuče.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško +30 Antonia Dora Pleško Nekad i sad Upoznali smo je kao talentiranu djevojčicu, a pred očima javnosti izrasla je u prelijepu mladu ženu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 4 +26 Heidi Klum - 1 Celebrity Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene